DOMAGOJ ANTOLIĆ NAPUŠTA DINAMO? / Čini se da bivši kapetan maksimirskog kluba odlazi kod trenera koji ga vrlo dobro poznaje

Image
Foto: PIXSELL

Prema navodima poljskih medija Domagoj Antolić blizu je potpisa za Legiju

22.12.2017.
8:51
PIXSELL
VOYO logo

Poljski sportski dnevnik Przegląd Sportowy je na svojim internetskim stranicama objavio da je Domagoj Antolić na korak do potpisa za varšavsku Legiju u kojoj trenersku dužnost obnaša Romeo Jozak.

U uvodu teksta navodi se da je Jozak dobro upoznat s kvalitetama 27-godišnjeg igrača kojeg zna iz omladinskog pogona kluba čiji je šef bio, ali i kroz dugogodišnji rad u Dinamu čiji je Antolić igrač postao 2007. godine. Podsjeća se potom na posudbu i prelazak u Lokomotivu i povratak u najtrofejniji hrvatski klub u kojem je u posljednje četiri i pol godine bio standardni prvotimac, potom i kapetan kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poput Vrdoljaka

Poljskom sportskom dnevniku zanimljiva je i usporedba s Ivicom Vrdoljakom pri čemu se vuku paralele o igrama na istoj poziciji, ali i dodaje da je i sam Vrdoljak u dobi od 27 godina pristupio iz Dinama Legiji čiji je kasnije postao i kapetan. Izostanak golova i asistencija opravdava se mjestom defenzivnog veznjaka i dodaje da ipak dobro koristi trenutke kada ga se stavlja bliže suparničkim vratima što dokazuju tim statističkim učinkom.

Čeka ga Vešović

Opsežno predstavljanja igrača koji bi trebao pojačati Legiju kazuje i da je Antolić sakupio šest nastupa za hrvatsku nogometnu reprezentaciju, doduše kroz njene prijateljske oglede, a da bi ga Dinamo, koji mu neće raditi probleme pri odlasku, voljan bio prodati za nekoliko stotina tisuća eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U kombinacijama jačanja Legije spominje se i ime Rijekinog Mate Maleša, no to će vjerojatno ostati nerealizirani transfer otisne li se ondje Antolić. Pri čemu će postati suigrača Marka Vešovića koji je s Legijom dogovorio suradnju dugu tri i pol godine te se još samo čeka da se poljski klub dogovori s Rijekom i time finalizira taj posao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo