DOMAGOJ ANTOLIĆ NAJBOLJI VEZNJAK POLJSKE LIGE: / Samo pogledajte ovo objašnjenje priznanja i sve će vam biti jasno

Image
Foto: Profimedia

'Njegovi nastupi mnogo su više od brojčanih pokazatelja, a njegov je doprinos uspjesima Legije neosporiv'

21.7.2020.
22:15
Profimedia
VOYO logo

Na službenim stranicama Ekstraklase bivši igrač i kapetan hrvatskog prvaka Dinama Domagoj Antolić proglašen je najboljim veznim igračem ovosezonskog izdanja poljskog prvenstva.

DOMAGOJ ANTOLIĆ ZA NET.HR NAKON OZLJEDE KOJA JE ŠOKIRALA DINAMO: ‘Morat ću na operaciju, jako sam tužan’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više od deset godina nosio dres Dinama

Nakon više od deset godina igranja za Dinamo i Lokomotivu, sjajni veznjak Domagoj Antolić preselio je siječnju 2018. godine u redove poljske Legije što se pokazalo kao pun pogodak za njegovu karijeru, a s kojom je već u prvoj polusezoni kao i ove sezone, osvojio naslov prvaka države. Ovoga je puta dobio i izuzetno vrijedno pojedinačno priznanje, titulu najboljeg veznog igrača cijelog natjecanja.

Hrvatski je nogometaš postigao tri pogotka i dodao pet asistencija u svim natjecanjima za Legiju, no "njegovi nastupi mnogo su više od brojčanih pokazatelja, a njegov je doprinos uspjesima Legije neosporiv", stoji u službenom objašnjenju, javlja službena web stranica HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treći po broju odigranih minuta za svoj klub

Antolić je treći po broju odigranih minuta za svoj klub, a među najboljima je u poljskoj ligi po preciznosti dodavanja, učinkovitosti dodavanja u kazneni prostor te ubacivanjima iz prekida u kazneni prostor. Posebno se hvali i njegova obrambena uloga u momčadi.

Za Vatrene je Antolić zaigrao šest puta, nakon što je ubilježio brojne nastupe za mlađe kategorije hrvatske reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo