Niko Kovač progovorio: 'Neće im biti svejedno kada ga vide na terenu!'

Bliži se trenutak velikog obračuna u džungli između Hrvatske i Kameruna, ali vijesti nisu baš najbolje.

17.6.2014.
22:02
VOYO logo

Hrvatski nogometni reprezentativci stigli su u Manaus u utorak nešto prije 20 sati, a tamo ih je dočekala nimalo optimistična vremenska prognoza za sam dan utakmice - 90 posto vlage u zraku i 30 stupnjeva Celzijusa. To je gotovo neizdrživ spoj, ali Vatreni će morati stisnuti zube.

Luka Modrić je na posljednjem treningu prije polaska za Manaus je obavio potrebne testove, a po javljanju Sportskih novosti, kratki izvještaj glasi:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sve je bilo u redu osim jednog - boli ga kad udari loptu".

Jasno je što to znači za igrača koji od svih naših reprezentativaca najviše ima loptu u posjedu. Modrić i dalje prima terapije, a posljednje vijesti iz Manausa bile su odlične.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Modrić će biti 100 posto spreman, odradio je trening bez problema. Naravno da mi je drago da je Mandžukić opet s nama, o njegovom znanju ne treba trošiti riječi i svaki trener može biti sretan da ima takvog igrača u svojim redovima. Znam da će Mandžukić povući, nadamo se do pobjede. Pranjić je odličan u svom klubu, Vrsaljko je bio izvrstan u obrani protiv Brazila", poručio je izbornik.

Dodatno bi mu trebao pomoći i uložak za kopačku, zapravo spužva koju će nositi ispod stopala kako bi se dijelom amortizao udarac pri kontaktu lopte i bolnog dijela noge. U krajnjoj liniji, ako bude osjećao prejaku bol, Modrić će sasvim sigurno nastupiti pod injekcijom, ali o tome će odlučiti liječnik naš reprezentacije Boris Nemec.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uoči puta za Manaus i unatoč šutnji za veći dio medija, jedini se iz našeg reprezentacije oglasio Niko Kovač, u izjavu za HTV.

"S obzirom na vremenske uvjete koji nas očekuju, u velikoj će prednosti biti momčad koja će više držati loptu i koja će prva zabiti. Puno očekujem i od Mandžukića, sigurno ni Kameruncima neće biti svejedno kada ga vide na terenu...", rekao je izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo