DOKAZ KATASTROFALNOG STANJA U BARCELONI: / Messi i društvo ostaju bez jednog od najtalentiranijih. Krade im ga Real

Image
Foto: Profimedia

Barcelona očito nema u planu povlačiti mlade igrače iz svog čuvenog omladinskog pogona, ali zato će to napraviti njezini rivali

20.5.2020.
14:14
Profimedia
VOYO logo

Stanje u Barceloni doista je kaotično i sada već polako graniči čak i s nelogičnom. Naime, pandemija koronavirusa financijski ih je teško pogodila i zbog toga je Uprava smanjila igračima, preko noći, prihode za čak 70 posto.

Klub se tu ne zaustavlja i planiraju se brzinski rezovi u momčadi, odnosno velika čistka u kojoj se spominju odlasci onih s visokim plaćama, a sa slabijim statusom u momčadi, poput Ivana Rakitića, Ousmanea Demebela, Samuela Umtitija, Coutinha, dok se u kontekstu ulaznih transfera uglavnom piše o nekakvim razmjenama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Ős GRAVENZANDE, 19-11-2019 , Sportpark Juliana stadium , Friendly match Netherlands O19 vs Mexico O19, season 2019 / 2020.Oranje O19 player Xavier Mbuyamba during the match Oranje O19 vs Mexico O19, Image: 483794210, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights Except Austria and The Netherlands ***, Model Release: no, Credit line: Pro Shots Photo Agency / ddp USA / Profimedia

Kradu im talentiranog stopera

No, kako se čini, Barcelona očito nema u planu povlačiti mlade igrače iz svog čuvenog omladinskog pogona, ali zato će to napraviti njezini rivali. Naime, katastrofalno stanje u Barceloni iskoristit će Real Madrid i to kako bi im uzeo jednog od najtalentiranijih mladih igrača, Nizozemca, Xaviera Mbuyambu. Ovaj 195 centimetara visoki 18-godišnji branič stigao je prošloga ljeta iz nizozemskog Maastrichta, a španjolski mediji tvrde kako ga osim Madriđana žele i Chelsea, Juventus i Inter.

"U Barceloni vlada velika neizvjesnost. Izbori su iza ugla i ne zna se kako će proći. Kada vidite da je moguće da će čak i Ansua Fatija poslati na posudbu, zašto bi itko pomislio da je siguran", rekao je igračev agent Carlos Barrios i naglasio je kako razmatraju sve opcije pa tako i onu oko prelaska u Real.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Istina, mogu to otkriti, Real je jako zainteresiran. Promjena sredine uvijek je delikatna stvar. Vidjet ćemo kako će se stvari razvijati", zaključio je Barrios.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo