DOK MU SE STOLICA TRESE, CICO PORUČUJE: / 'U Lyonu su podbacila trojica nogometaša, a Ćorić ima problem...'

Image

Trener Dinama Zlatko Cico Kranjčar je za 24 sata prokomentirao igru svoje momčadi protiv Lyona (poraz 3-0).

16.9.2016.
12:27
Play logo

Dinamo nije briljirao u 1. kolu skupine H Lige prvaka. Hrvatski prvak doživio je težak poraz od Lyona. No, više od uvjerljivog poraza zabrinjava igra iz prvog dijela susreta. Posebno u prvih dvadesetak minuta u kojima su Modri izgledali, pa blago rečeno - smiješno!

PRED OTKAZOM, DINAMOV GAZDA POTVRDIO: ‘Kranjčar ne smije izgubiti u Rijeci’

Redali pogrešku za pogreškom u prvih dvadesetak minuta

Dinamovci su redali pogrešku za pogreškom, pogrešno dodavanje za pogrešnim dodavanjem. Tranzicije uoće nije bilo. Modri nisu mogli prenijeti loptu iz faze obrane u fazu napada niti doći u zonu šuta na nekih 20 metara od gola Lopesa. U tim trenucima, točnije u 13. minuti Lyon je golom Tolissoa. Nakon toga se Dinamo probudio, u drugom poluvremenu zaigrao bolje, dva puta gađao okvir gola, ali Francuzi su na to zabili još dva pogotka i Dinamo je doživio uvjerljiv poraz na startu ovosezonske Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
shimmer fallback
shimmer fallback

DINAMO UVJERLJIVIM PORAZOM ZAPOČEO NASTUP U LIGI PRVAKA: Lyon srušio modre snove za 57. minuta

Podbacila trojica nogometaša

"Trebalo nam je 20 minuta da se priviknemo. Bili smo pod dojmom i to smo platili", kazao je Zlatko Cico Kranjčar i kazao kako su u susretu podbacila trojica nogometaša.

"O imenima neću, samo ću reći da Ante Ćorić ima isti problem koji sam imao i ja. A to je igra u obrani, trčanje i igra bez lopte. To je njegova mana. Ja sam to riješio, on mora biti ‘fakin’ kakav sam kao igrač bio ja", pojašnjava Cico, koji je u samo četiri dana izgubio dvije utakmice. Iz kluba dolazi poruka da Cico ne smije izgubiti u Rijeci. Ukoliko bi Dinamo ostao bez bodova u nedjelju na Rujevici, pitanje je bi li preživio na klupi Dinama kao trener.

KAO DA JE GLEDAO NEKU DRUGU UTAKMICU: ‘Gledajte, ne bih se složio s tim…’

Pitanje je hoće li preživjeti kao trener ako “modri” izgube nedjeljni derbi od Rijeke na Rujevici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkaza se ne bojim. Gospodo, mogu samo reći da sam u Dinamu sretan i zadovoljan. Kad to ne bude tako, sam ću otići, nitko me ne treba tjerati", poručio je Cico.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
BKFC 50
Superstar
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Ja sam Zlatan
Señorita 89
Britain's Got Talent
default_cta
Tri sestre
Play logo