Dogodilo se čudo: Srebrić razmišlja o ostavci!

"Razmišljam o mnogo toga. Želim da zajedno razmislimo o onome što je najbolje za hrvatski nogomet. Pa ako je to ostavka, onda razmišljam i o njoj", otkrio je glavni tajnik HNS-a Zorislav Srebrić.

7.1.2012.
9:06
VOYO logo

Nakon prilično jakih kritika na račun rada vodstva Hrvatskoga nogometnog saveza koje je iznio novi ministar Željko Jovanović oglasio se i HNS.

"Ne bih komentirao izjave ministra Jovanovića. Mi smo se kao HNS, ali i Izvršni odbor i skupština deklarirali da ono što nije dobro za nogomet treba iskorijeniti. Stoga, kao savez podupiremo akcije državnih institucija", kazao je glavni tajnik HNS-a Zorislav Srebrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski nogometni savez je odlučio pisati ministru Jovanoviću i zatražiti prijam.

"Želimo iznijeti koje sve aktivnosti u posljednje vrijeme provodi HNS. Držimo da se treba i čuti druga strana, stoga je najbolje da mjerodavno Ministarstvo o tome izvijestimo", potvrdio je Srebrić dodavši da se HNS i prije godinu dana, u aferi Offside, stavio na raspolaganje državnim institucijama i poželio suradnju te da Uefa i Fifa imaju dobar uvid u događaje u hrvatskom nogometu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Regularnost prvenstva dovedena je pod znak pitanja.

"Postoji pravilnik o natjecanju u kojem članak 80. regulira da može doći do poništenja pojedinih utakmica, no prije svega moraju drugi postupci postati pravomoćni", rekao je glavni tajnik, te dodao kako je razmišljao i o ostavci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razmišljam o mnogo toga. Želim da zajedno razmislimo o onome što je najbolje za hrvatski nogomet. Pa ako je to ostavka, onda razmišljam i o njoj", zaključio je Srebrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo