DOGODILO SE NEMOGUĆE, NOVINARI USPJELI RASPLAKATI ZLATANA: / Ibrahimović se nakon ovog pitanja jednostavno raspao

Image

Ibrahimović je uoči ciklusa kvalifikacija izašao pred novinare kako bi najavio utakmice

22.3.2021.
19:02
VOYO logo

Nakon dugih pet godina mirovine, jedan od najboljih nogometaša današnjice, Zlatan Ibrahimović, ponovo se vratio u reprezentaciju Švedske. Zlatan će sudjelovati u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Kataru, a izbornik Janne Andersson u njemu vidi golemo pojačanje i lidera na terenu.

Zlatan će ostati tu za kvalifikacije, Europsko prvenstvo, a onda će vjerojatno, ako sve bude u redu, zaigrati dogodine i na SP-u. Ibrahimović je uoči ciklusa kvalifikacija izašao pred novinare kako bi najavio utakmice, ali onda se dogodilo nešto nevjerojatno, nešto što ne pamtimo da smo ikada vidjeli kod Zlatana. A to su - suze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zlatana su novinari pitali za obitelj, a njemu je bilo silno žao što u Švedskoj ne može biti s obitelji i sinom. Igrači zbog koronavirusa moraju biti u strogoj karanteni i Zlatanu je to, očito, teško palo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga se pribrao i nastavio s pressicom. "Izbornik i ja znamo što je najbolje za reprezentaciju i danas sjedim ovdje pred vama. Ako sam ovdje, to nije zato što se zovem Zlatan Ibrahimović, već zato što zaslužujem biti ovdje. Sve što sam prije radio ne znači ništa. Osjećam se dobro, želim biti uključen i osjećam da još uvijek mogu dati doprinos reprezentaciji. Ja sam samo dio slagalice", kazao je Zlatan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo