Pogledajte divno iznenadenje legendi Vatrenih

Igraci i strucni stozar Besiktasa priredili su iznenadenje za bivseg hrvatskog izbornika, sada stratega Besiktasa, Slavena Bilica, povodom rodenja kcerkice Sofije.

9.12.2014.
6:29
VOYO logo

Besiktas je proslog vikenda svladao Trabzonspor s 3:0, a na sastanku uoci dvoboja igraci Besiktasa, zajedno sa strucnim stozerom, priredili su iznenadenje za Slavena Bilica, i to povodom rodenja njegovog treceg dijeteta, kcerkice Sofije. Bivsi Vatreni je kcerkicu dobio sa svojom dugogodisnjom djevojkom Ivanom Deldum. To je njihovo prvo dijete, a Ivana je djevojcicu na svijet donijela u Istanbulu.

Stoga su igraci odlucili iznenaditi svoga trenera u obliku torte u bojama Besiktasa, na kojoj je pisalo "Dobrodosla princezo Sofija". Naravno, za bivseg hrvatskog izbornika je uprilicen i mini vatromet, u obliku prskalica koje su isle iz torte. Slaven je bio ganut lijepom gestom svojih igraca, a prvi komad torte je dao svom golmanu Tolgi Zelginu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/C9A8ieJzbps

Ocito je torta dobro odgovarala Zelginu, koji je protiv Trabzonspora napravio odlican posao na vratima svoga kluba. Uz to, Bilic se zahvalio na iznenadenju, i odrzao mali motivacijski govor uoci dvoboja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijedi istaknuti kako je Besiktas sad, trenutno, prva momcad turskog prvenstva s 26 bodova, s bodom vise od drugoplasiranog Galatasaraya, i dva od treceplasiranog Fenerbahcea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo