DOBRO SLUŠAJTE KLOPPA, ON NAJBOLJE ZNA: / Trener Liverpoola bacio vrhunsku sportsku prognozu: 'Oni će vam sigurno biti prvaci'

Image
Foto: Profimedia, Profimedia, Press Association

Gotovo nitko na početku sezone nije vjerovao da će ovako igrati i da će biti najkonkretniji u lovu na naslov

17.2.2020.
13:56
Profimedia, Profimedia, Press Association
VOYO logo

Ha, ako se nekoga u nogometnom svijetu može pitati za kakvu-takvu sportsku prognozu pa onda je to valjda najbolji trener svijeta, Jurgen Klopp. Njemački strateg radi izvanserijski posao u Liverpoolu, osvojio je Ligu prvaka, a ove sezone već je praktički osigurao naslov u Premiershipu i može se posvetiti obrani europske titule.

U međuvremenu, Klopp valjda stigne pogledati i što se zbiva u ostalim ligama u Europi, posebice u "petici", a eto nekako se čini da, osim njemačke, dosta prati talijansku Serie A. Naime, Klopp je oduševljen igrama Lazija, apsolutnog iznenađenja talijanske lige ove sezone i jednog od tri glavna pretendenta na naslov. Rimski nebeskoplavi imaju 19 utakmica bez poraza i trenutno su drugi na ljestvici sa samo bodom zaostatka za Juventusom, a tu su se pozicionirali nakon 2:1 pobjede nad Interom u prošlom kolu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Lazio's Serbian midfielder Sergej Milinkovic-Savic (C) celebrates after scoring during the Italian Serie A football match Lazio Rome vs Inter Milan on February 16, 2020 at the Olympic stadium in Rome., Image: 498934713, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Filippo MONTEFORTE / AFP / Profimedia

Zanimljiva prognoza

Gotovo nitko na početku sezone nije vjerovao da će Lazio ovako igrati i da će biti najkonkretniji u lovu na naslov, jer i Inter i Juventus podosta osciliraju, a momčad Simonea Inzaghija zaista ima sjajnu konstantu. Vidio je sve to i Jurgen Klopp, a on tvrdi kako je njemu Lazio prvi favorit za osvajanje Scudetta.

"Ja navijam za Lazio i mislim da će oni osvojiti naslov ove sezone. Za Lazio igra bivši igrač Liverpoola Lucas Leiva, a Ciro Immobile je također moj bivši igrač iz Borussije Dortmund. Žao mi je Maurizio Sarri i Antonio Conte, ali ja mislim da će Lazio biti veliko iznenađenje ove godine. Stvarno igraju fantastično, ovo je njihova nevjerojatna sezona", poručio je Klopp.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo