VOLI HRVATE / Dobre vijesti za Vatrene: Novi trener Bayerna prvoj ekipi priključio mladog hrvatskog reprezentativca, ovo je odluka koja će sve prelomiti

Image
Image

Ove je sezone odigrao devet utakmica za drugu momčad Bayerna, u kojoj su još dvojica Hrvata - veznjak Lovro Zvonarek i stoper Antonio Tikvić.

4.4.2023.
9:43
VOYO logo

Josip Stanišić više neće biti jedini Hrvat u prvoj ekipi Bayerna. Novi trener kluba iz Munchena, Thomas Tuchel priključio je hrvatskog U-19 reprezentativca Gabriela Marušića treninzima s prvom momčadi Bayerna. Stoper koji ima 20 godina službeno je član Bayernove druge momčadi. Nastupao je za mlađe kategorije hrvatske reprezentacije, od uzrasta U-14 pa do U-19.

Image
KOD MODRIH NEMA MIRA /

Još jedna drama u Dinamu: Jedan od najvećih talenata odlazi iz kluba zbog Ante Čačića, njegov otac tvrdi: 'Nismo se tako dogovorili'

Osim njega, Tuchel je prvoj momčadi na treninzima priključio Younesa Aitamera, Angela Brücknera, Taichija Fukuija, Justina Janitzeka i Aleksandra Pavlovića. Marušić je rođen u Nürnbergu, no ima dvojno državljanstvo te može nastupati za Hrvatsku. Iako je već igrao za mladu Hrvatsku reprezentaciju postojola je mogućnost da igra i za Njemačku. Ovom odlukom približio se Vatrenima i Zlatko Dalić će sada morati obratiti pozornost na ovog sjajnog mladog igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo