KONFERENCIJSKA LIGA / Dobre vijesti za Dinamo uoči važne utakmice: Astana slavila u Prištini i pomogla Modrima

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Sve do kraja rezultat se nije mijenjao, a kazahstanska momčad time je upisala prvu pobjedu u skupini

26.10.2023.
20:55
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši kazahstanske Astane ostvarili su prvu pobjedu u skupini C Konferencijske lige, gdje nastupa i Dinamo, svladali su u Prištini domaći Ballkani 2-1.

Image
MALA ŠKOLA ODGOJA /

Oštro kažnjen: Odbio je rukovati se s trenerom nakon što ga je zamijenio u utakmici Lige prvaka

Image
MALA ŠKOLA ODGOJA /

Oštro kažnjen: Odbio je rukovati se s trenerom nakon što ga je zamijenio u utakmici Lige prvaka

Vatreno je od početka bilo u Prištini te je već u sedmoj minuti, na povratnu loptu, dobro reagirao gostujući igrač Hovhanisjan te je postigao gol za 1-0 Astane. Domaćin se vratio ekspresno, već u idućem napadu glavom je za 1-1 zabio Kuč. Niz pogodaka nije stao na tome već su gosti do novog vodstva došli u 23. minuti, a gol je dao Beisebekov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve do kraja rezultat se nije mijenjao, a kazahstanska momčad time je upisala prvu pobjedu u skupini. Na vrhu ljestvice je i dalje Viktoria sa šest bodova i utakmicom manje, dok preostale tri momčadi imaju po tri boda, ali Dinamo iz dva susreta.

FNC 13 event 4. studenoga stiže u Beograd, a revanš Croate i Vase pratite ekskluzivno na platformi Voyo u prijenosu UŽIVO. Prijenos eventa počinje u 20.00.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/2df43ade-73d9-11ee-bf72-9efcf0a1014e/original

Za Astanu je branio Josip Čondrić, dok je u 75. minuti u igru ušao Marin Tomasov.

Od 21 sat na maksimirskom stadionu, u okviru skupine C, igraju Dinamo i Viktoria Plzen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U skupini H savršeni je učinak zadržao Fenerbahce. Na domaćem terenu ovaj put je pobijedio bugarski Ludogorec 3-1. Za domaćina nije branio hrvatski reprezentativni vratar Dominik Livaković zbog ozljede, ali je zato bugarsku mrežu čuvao Simon Sluga.

Batshuayi u 42. i Zajc u 52. minuti su bili strijelci za 2-0 domaćina, a i treći pogodak na susretu dao je domaći igrač. Bio je to autogol Rodriga Becaa za 2-1 istanbulske momčadi. Sve je zaključeno kada je Slovenac Zajcu u nadoknadi postigao svoj drugi pogodak na susretu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aston Villa je upisala važnu, gostujuću pobjedu kod AZ Alkmaara u skupini E. Slavila je kod Nizozemaca s uvjerljivih 4-1. U prvom poluvremenu su strijelci bili Bailey u 13. i Tielemans u 23. minuti, dok su u nastavku pogađali Watkins u 51. te McGinn u 56. minuti. Počasni pogodak za AZ je dao Sadiq.

Kasnije će u ovoj skupini Zrinjski u Mostaru igrati protiv varšavske Legije. Aston Villa je sada prva na ljestvici sa šest bodova, dok sve ostale momčadi imaju po tri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U skupini B Gent je lakoćom pred svojim navijačima pobijedio islandski Breidablik 5-0, a četiri gola Gent je dao u prvom poluvremenu. Dva puta je zabio Cuypers, a po jednom Gandelman i Tissoudali. U nastavku je sve okončano golom Orbana u 69. minuti. Inače, druga utakmica ove skupine između Maccabi Tel Aviva i ukrajinske Zorje je otkazana zbog ratnog stanja na Bliskom istoku.

Slovan iz Bratislave je u skupini A vodio kod Lillea 1-0 golom Čavrića u 23. minuti, ali je u nastavku susreta Lille okrenuo rezultat te je pobijedio 2-1. Strijelci su bili Yazici u 68. i Cabella u 82. minuti. Time je Lille preuzeo vrh ljestvice ove skupine. Ima sedam bodova, bod više od Slovana za kojeg je tek u 90. minuti u igru ušao hrvatski nogometaš Marko Tolić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom susretu trećeg kola ove skupine KI Klasvik je na Farskim otocima svladao ljubljansku Olimpiju 3-0.

Voyo donosi borilačke spektakle svakog mjeseca. 4.studeni - FNC 13 - Beograd. Prosinac - FNC 14 - Sarajevo. Svaki mjesec BKFC event na Voyo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo