Humanitarna utakmica / Dobio ovacije s tribina: Ronaldinho u 39. godini pokazao zašto je jedan od najvećih nogometaša svih vremena

Image
Foto: ©Splash/Guliver images

Utakmica je završila rezultatom 5:5, što je u ovakvim događanjima najmanje bitno

17.11.2018.
18:39
©Splash/Guliver images
VOYO logo

U mnoštvu fantazističkih poteza, stotina kilograma viška na leđima bivših nogometaša i s pregršt zabijenih golova prošla je humanitarna utakmica u kojoj je jedan od naboljih nogometaša svih vremena obilježio kraj svoje karijere.

Tridesetosmogodišni Ronaldinho sazvao je respektabilan broj starih i mladih nogometnih zvijezda u Frankfurt, gdje je osvojio svoj prvi veliki trofej u karijeri - Kup konfederacija 2005. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegova momčad za koju su, između ostalih, nastupili Rafael Van Der Vaart, Roberto Carlos, Gaizka Mendieta, Juliano Belletti i Torsten Frings, igrala je protiv legendi Eintracht Frankfurta.

Utakmica je završila rezultatom 5:5, što je u ovakvim događanjima najmanje bitno. Bitnije je da su navijači i ljubitelji nogometa na djelu mogli u jednoj od njegovih posljednjih utakmica gledati brazilskog čarobnjaka Ronaldinha koji je uzveo nekoliko svojih prepoznatljivih poteza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
    Ronaldinho's best moments today vs. Eintracht Frankfurt's stars. from r/soccer
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo