Dobio 184 miljuna eura na lutriji i razočarao prijatelje!

Dobitnik 184 milijuna eura na lutriji EuroMillions, Britanac Colin Weir, najavio je da će dio svog bogatstva potrošiti na nogomet.

18.7.2011.
14:12
VOYO logo

Weir je preko noći zaboravio na najdraži klub i otkrio kako će od sada uživo gledati Barcelonu. I tko bi mu zamjerio. 64-godišnji Škot odlučio je kupiti ložu na Camp Nou te ubuduće privatnim avionom putovati na sve utakmice Messija i društva.

"Uložit ću jedan dio svog dobitka u nogomet, ali neću kupiti Patrick Thistle. Volio bih kupiti ložu za Barcelonu, ako se otvori mjesto", najavio je sretnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://c.brightcove.com/services/viewer/federated_f9?isVid=1&isUI=1

Ova želja mogla bi ga stajati oko 100.000 funti, ali to je ionako sitniš u odnosu na količinu novca koji mu je promijenio život i svrstao ga uz bok Davidu Beckhamu na listi najbogatijih Britanaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada su čuli tko je dobio golemi iznos, navijači Partick Thistle su odmah počeli sanjati o novim skupim pojačanjima, novom stadionu i brdu novaca koje će Colin uložiti u njihov klub, međutim, on ih je razočarao i kupio aviončić koji će ga iz hladnog Glasgowa voziti u toplije krajeve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo