DOBAR STE OBRAMBENI IGRAČ I UVIJEK STE SANJALI IGRATI ZA LIVEPOOL? / Jurgen Klopp ima odličnu ponudu za vas i samo jedan uvjet

Image
Foto: Profimedia

Stoperski par Liverpoola trenutno sačinjavaju centralni vezni Jordan Henderson i Nathaniel Phillips

29.1.2021.
9:11
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Liverpoola prekinuli su niz neuspjeha u engleskom prvenstvu i pobjedom 3-1 (1-0) na gostovanju kod Tottenhama zadržali izglede za obranu naslova prvaka. Liverpool je time prekinuo crni niz, ali ova je pobjeda bila dosta skupo plaćena.

Naime, Liverpool je još ranije u prvenstvu ostao bez glavnog stoperskog para Virgila van Dijka i Joea Gomeza, a nedavno je otpao i Fabinho, defenzivni veznjak koji se vrlo dobro snalazio na stoperskoj poziciji. Na utakmici s Tottenhamom, trener Jurgen Klopp morao je već na poluvremenu izvući iz igre Joela Matipa, kvalitetnog stopera, ali ujedno i igrača jako sklonog ozljedama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Head Coach Jurgen Klopp of Liverpool FC before the UEFA Champions League, Group Stage, Group D football match between Ajax and Liverpool on October 21, 2020 at Johan Cruijff ArenA in Amsterdam, Netherlands - Photo Gerrit van Keulen / Orange Pictures / DPPI,Image: 564911028, License: Rights-managed, Restrictions: Hungary Out Netherlands and Belgium Out, Model Release: no

Oglas za posao

Stoperski par Liverpoola trenutno sačinjavaju centralni vezni Jordan Henderson i Nathaniel Phillips, igrač koji je ove sezone skupio sami tri nastupa. Njih su dvojica nekako pokrili pozicije braniča, ali to svakako ne može biti dugoročno rješenje. Zbog toga je Klopp odlučio tri dana prije kraja prijelaznog roka objaviti oglas i to pred novinarima.

"Nevjerojatno je što nam se događa s obranom. Moramo naći novog stopera. Ako znate nekog jeftinog i kvalitetnog, pošaljite mi poruku", izjavio je Klopp, a eto ako mislite da ste dobar i ne preskup branič, a imate broj od Liverpoola ili nekog bliskog klubu, javite se.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo