DIREKTOR ZAPREŠIĆKOG INTERA: / 'Ostao sam Luki dužan zadnju plaću, 5000 kuna. Ako treba, isplatit ću mu prvi put kad se vidimo'

Image
Foto: PIXSELL

Simpatična izjava kad se stavi u kontekst da je Modrić danas najbolji nogometaš svijeta i igrač Real Madrida

5.12.2018.
13:55
PIXSELL
VOYO logo

Danas kao i u vrijeme kada je ondje nastupao Luka Modrić direktorsku funkciju u zaprešićkom Interu obnaša Branko Laljak. Izvrsnog sugovornika u njemu pronašao je Večernji list, a tema je, jasno bila, Modrić u klubu od dolaska u njega do odlaska u Dinamo.

"U to vrijeme imali smo odličnu suradnju s Dinamom i uoči sezone ponuđeni su nam mladi igrači na posudbu. Đuro Bago, koji je tada bio trener mlađih kategorija, upozorio me da svakako u paketu uzmem Luku Modrića. Naravno da sam ga poslušao i na posudbu su uz Luku došli još Ćorluka i Čale", pričao je Laljak i prisjetio se:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PIXSELL

Luka Modrić u dresu zaprešićkog Intera

Uvijek bez problema

"S Lukom kao direktor kluba nisam nikada imao problema. Čak nikad nije bilo potrebe da razgovaramo u uredu o nekakvim nepredviđenim situacijama. On je bio skroman dečko, pošteno je odrađivao svaki trening, svaku utakmicu. Ostaje mi samo žal što nije ostao kod nas i drugi dio sezone jer bismo sto posto bili prvaci Hrvatske. Ovako, Dinamo ga je vratio u polusezoni kada su igrali u Ligi za ostanak. Dobro je pa su nam ostavili Ćorluku koji je bio jedan od naših najboljih igrača u drugom dijelu prvenstva. Na kraju smo izgubili utrku s Hajdukom za naslov prvaka Hrvatske."

Rado se sjeća duga

Iz tih dana kola i jedna priča koju Laljak potvrđuje i koja Modriću danas malo znači. Vjerojatno je baš iz toga razloga sljedeća izjava Interova direktora simpatična:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rado se sjećam i stalno ponavljam anegdotu kako sam ostao Luki dužan zadnju plaću, 5000 kuna. Ako treba, isplatit ću mu prvi put kad se vidimo."

Modrić danas igra za plaću od oko osam milijuna eura po sezoni u madridskom Realu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo