DIREKTOR CRVENE ZVEZDE AKTUALIZIRAO VRUĆU TEMU: / Predložio regionalnu ligu bez klubova iz Hrvatske i BiH; 'Takve ideje već imamo'

'Rješenje je da klubovi kao to su Zvezda i Partizan, zajedno s najboljim ekipama Rumunjske i Bugarske, oforme regionalnu ligu'

1.5.2020.
6:24
Screenshot: You Tube
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić ponovno je aktualizirao vruću priču oko regionalne lige u kojoj bi sudjelovali najbolji klubovi iz zemalja bivše Jugoslavije.

Terzić smatra da bi osnivanje takve lige pomoglo klubovima u borbi s financijskim posljedicama koronavirusa. Doduše, ovakav prijedlog dosad nije viđen, jer eventualno novoformirano natjecanje ne bi ubrajalo klubove iz BiH, ali i Hrvatske te Crne Gore i drugih zemalja bivše Jugoslavije, nego momčadi iz, pazite sad ovo, Rumunjske i Bugarske. Time bi se, tvrdi, povećali klupski prihodi.

'Rješenje je da klubovi kao to su Zvezda i Partizan s najboljim ekipama Rumunjske i Bugarske oforme ligu'

"Rješenje je da klubovi kao to su Zvezda i Partizan, zajedno s još nekim klubovima iz regije, recimo najboljim ekipama Rumunjske i Bugarske, oforme regionalnu ligu. Takve ideje već imamo po Europi", rekao je Terzić za srpske medije, prenosi bosanskohercegovačko Oslobođenje.

"Zvezda je u problemu jer s budžetom od 20 ili 30 milijuna eura teško može parirati klubovima iz Lige prvaka i Europa lige koji imaju budžete od po 50-60 miliona eura pa naviše. S druge strane, mi ne možemo trošiti toliki novac samo da bismo igrali domaću ligu", dodao je Terzić.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali