DIREKTOR CRVENE ZVEZDE AKTUALIZIRAO VRUĆU TEMU: / Predložio regionalnu ligu bez klubova iz Hrvatske i BiH; 'Takve ideje već imamo'

Image
Foto: Screenshot: You Tube
Image
Foto: Screenshot: You Tube

'Rješenje je da klubovi kao to su Zvezda i Partizan, zajedno s najboljim ekipama Rumunjske i Bugarske, oforme regionalnu ligu'

1.5.2020.
6:24
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić ponovno je aktualizirao vruću priču oko regionalne lige u kojoj bi sudjelovali najbolji klubovi iz zemalja bivše Jugoslavije.

Image
SLAVNI EX-YU NOGOMETAŠ NAPAO HRVATE: /

Poručio Modriću da nije toliko dobar pa ispalio - 'Oni nas koče! Jugoslavija je bila lijepa'

Terzić smatra da bi osnivanje takve lige pomoglo klubovima u borbi s financijskim posljedicama koronavirusa. Doduše, ovakav prijedlog dosad nije viđen, jer eventualno novoformirano natjecanje ne bi ubrajalo klubove iz BiH, ali i Hrvatske te Crne Gore i drugih zemalja bivše Jugoslavije, nego momčadi iz, pazite sad ovo, Rumunjske i Bugarske. Time bi se, tvrdi, povećali klupski prihodi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Rješenje je da klubovi kao to su Zvezda i Partizan s najboljim ekipama Rumunjske i Bugarske oforme ligu'

"Rješenje je da klubovi kao to su Zvezda i Partizan, zajedno s još nekim klubovima iz regije, recimo najboljim ekipama Rumunjske i Bugarske, oforme regionalnu ligu. Takve ideje već imamo po Europi", rekao je Terzić za srpske medije, prenosi bosanskohercegovačko Oslobođenje.

"Zvezda je u problemu jer s budžetom od 20 ili 30 milijuna eura teško može parirati klubovima iz Lige prvaka i Europa lige koji imaju budžete od po 50-60 miliona eura pa naviše. S druge strane, mi ne možemo trošiti toliki novac samo da bismo igrali domaću ligu", dodao je Terzić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo