dva velikana / Dino Rađa posjetio legendarni stadion i jednog od najvećih ikada ogrnuo Hajdukovom zastavom

Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Bivši hrvatski košarkaš, Dino Rađa, posjetio je Stadion Diego Armando Maradon

10.5.2022.
14:53
Nel Pavletic/PIXSELL
VOYO logo

Legendarni hrvatski košarkaš, Dino Rađa, sa svojom je suprugom bio u posjeti Napulju, a naravno da nije mogao zaobići tamošnji nogometni hram. Rađa je posjetio nekadašnji San Paolo, koji je danas poznat kao stadion Diego Armando Maradona na kojem igra Napoli. Maradona je u Napulju smatran božanstvom, a tamo je imao najljepše trenutke svoje karijere .Hrvatski košarkaš je na svojem Instagram profilu objavio niz fotografija sa stadiona.

Rađa je sa suprugom pozirao na samom terenu stadiona u Napulju, a očito mu je to pomogao ostvariti Edoardo Reja, nekadašnji trener Hajduka kojem se bivši košarkaš zahvalio pa pozirao s njim na legendarnom nogometnom terenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Okitio Maradonu zastavom

Na posljednjoj fotografiji Rađa je pozirao sa suprugom pokraj kipa Diega Armanda Maradone te mu je na ruku objesio zastavu Hajduka. Naravno, zastava Hajduka bila je prisutna na svakoj fotografiji, a bila je tu i neizostavna majica s likom Miše Kovača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na ovom stadionu se 1984. helikopteron pojavija kralj nogometa i žonglira s narančon. Sve nakon toga je legenda. Volija ga ili ne niko ne može poreć jednu genijalnost. Kakav osjećaj bit tu. Grazie a Edy Reja per organizare tutto", napisao je Rađa na Instagramu.U komentarima su se javili brojni navijači, ali i bivši i sadašnji igrači Hajduka. Tako je Mario Maloča komentirao s dva srca u bojama hajdučke Torcide.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo