DINAMU SE OTVARA VELIKA ŠANSA ZA ČUDO? / Englezi izašli s vrlo zanimljivom informacijom. Evo što Mourinho sprema za 'modre'

Image
Image

Ne može se baš sa stopostotnom sigurnošću reći kako je ovo nemoguća misija za hrvatskog prvaka

17.3.2021.
14:36
VOYO logo

Zagrebački Dinamo u četvrtak od 18:55 igra uzvratnu utakmicu osmine finala Europa lige protiv Tottenhama. Nažalost po "modre" prvi ogled završio je u korist londonske momčadi koja je slavila na svom terenu s 2:0.

Međutim, ne može se baš sa stopostotnom sigurnošću reći kako je ovo nemoguća misija za hrvatskog prvaka. Naime, Jose Mourinho proteklog je vikenda u porazu od Arsenala izgubio ponajboljeg igrača Koreanca, Heung-Min Sona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Son Heung-Min of Tottenham Hotspur takes on Stefan Ristovski of Dinamo Zagreb Tottenham Hotspur v Dinamo Zagreb, UEFA Europa League, Round Of 16, First Leg, Football, Tottenham Hotspur Stadium, London, UK - 11 Mar 2021,Image: 596934123, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications., Model Release: no

Mourinho je pak u razgovoru za Football London otkrio kako su mu liječnici savjetovali da poštedi Sona na utakmici s Dinamom. Mourinhu je Son vrlo važan igrač, ove sezone zabio je 18 golova i još 16 namjesto, ali doista bi mu bio veliki rizik pustiti ga na teren tako brzo nakon ozljede.

No, čini se kako bi još neki igrači iz udarne postave mogli dobiti poštetu protiv Dinama. Navijači su navodno počeli izvršavati pritisak na Mourinha i klub da u utakmici s Dinamom poštede najbolje igrače kako bi bili svježi za nedjeljni okršaj s Aston Villom. Ako ih Mourinho posluša, mogla bi to biti velika šansa za Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo