Dinamu prijeti neviđena katastrofa!

'Nikad nismo bili u ovakvoj situaciji', kaže očajni trener Kruno Jurčić prije dolaska Lyona na Maksimir ove srijede.

5.12.2011.
11:03
VOYO logo

Zdravko Mamić očito je bio u pravu prije odlaska Dinama u Vinkovce kad je kritizirao svoje nogometaše i kad je rekao da Dinamove utakmice ni u klupskoj radnoj zajednici više nikoga ne zanimaju.

"Sa Zdravkom razgovaram svakodnevno i znam njegove prave pobude za takve istupe. A sad, druga je stvar kako je to netko prezentirao ili shvatio. No, cilj toga bilo je motiviranje, jer smo znali da imamo problema i znali smo da ćemo ih i imati. Zdravko je reagirao u tom smislu, želio je da izvučemo maksimum u te dvije utakmice", istaknuo je Kruno Jurčić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://rd3.videos.sapo.pt/play?file=http://rd3.videos.sapo.pt/7M7RtSjFDwtKV5iqnzn2/mov/1

Međutim, uoči Lyona Dinamov trener ima puno većih problema od Mamića. Protiv Cibalije se ozlijedio Cufré, već odavno nema Bišćana, a neće moći igrati ni Šimunić ni Tonel. Jedini spremni stoper je Domagoj Vida. U nedjelju je na treningu bilo jasno da će pokušati s Ademijem ili Lekom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://rd3.videos.sapo.pt/play?file=http://rd3.videos.sapo.pt/kjnGVYLCk77yygKUaeZl/mov/1

"Jedan od njih dvojice ući će na stopersku poziciju, imamo u kadru Barbarića i mladog Puljića, ali nisu dugo u ritmu utakmica, a ne bi bilo ni korektno nakon nekoliko mjeseci neigranja staviti ih da igraju", kaže Jurčić i dodaje kako situacija u obrani nikad nije bila ovakva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da, šteta je za Tomislava Barbarića koji je otpisan, rečeno mu je da se na njega ne računa. Dečko je u prijašnjim sezonama iskazivao talent, no zbog ozljeda, a nešto više zbog trenerskih odluka, više nije došao ni do konkurencije za momčad, iako s njom redovito trenira.

specijal-201102150360004-Dinamo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo