DINAMU NIJE TREBAO, A POSTAO JE STROJ ZA GOLOVE: / Hrvatski napadač za samo milijun eura prelazi u redove ukrajinskog diva

Image
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

U posljednjih pet utakmica mladi je Metkovčanin zabio šest golova

27.4.2021.
19:51
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
VOYO logo

Mladi Dinamov napadač i nekadašnji U-21 reprezentativac Hrvatske, 22-godišnji Mario Ćuže, vjerojatno će ostati u redovima ukrajinskog diva Dnjipra i nakon ove sezone.

Ćuže je trenutno na posudbi u Dnjipru, ali ukrajinski mediji tvrde kako bi ga klub mogao otkupiti od Dinama za milijun eura. Na investiciju su se vjerojatno odlučili zbog toga što je Ćuže u sjajnoj formi i postao je pravi golgeter.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

08.08.2020., Zagreb, stadion Maksimir - Prijateljska nogometna utakmica GNK Dinamo - NK Celje. Mario Cuze. Photo: Igor Kralj/PIXSELL

U posljednjih pet utakmica mladi je Metkovčanin zabio šest golova. Niz je započeo 20. ožujka na gostovanju kod Desne kada je zabio dva gola u 2:0 pobjedi. Onda je u sljedećem kolu utrpao još dva gola u 5:1 pobjedi protiv Lavova, a onda je nakon toga spasio bod u gostima kod Kolosa i na koncu u posljednjem kolu je zabio i asistirao u velikoj pobjedi protiv Minaja.

Ćuže je u Dnjipar otišao ove zime i to zbog toga što Dinamu nije bio potreban pored Brune Petkovića i Marija Gavranovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo