Dinamu duplo manja kazna nego Hajduku!

Dinamo je zbog rasizma huligana na utakmici u Puli i vrijeđanja Istrina igrača Bellea kažnjen sa 35 tisuća kuna.

13.3.2012.
16:00
VOYO logo

Usporedbe radi, Hajduk je za hukanje Belleu dobio 80 tisuća kuna, ali to mu je bila druga kazna ove godine za isti prekršaj. Razlika je i u tijelu koje je kaznilo, o Hajduku je odlučivao disciplinski sudac Krešimir vlajčević, a o Dinamu, jer je riječ o Kupu, disciplinska komisija HNS-a, kojom predsjeda Tin Dolički. Inače, predsjednik Lokomotive.

Sve je ovoga tjedna u znaku dva najveća hrvatska nogometna kluba. Zanimljiva se situacija dogodila na Dinamovom treningu u utorak. Igrači Modrih imali su posebnog posjetitelja i pratitelja, nečiji zalutali pas priključio se plavima na trčanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Netko ga je stavio u mali gol, ali je cvilio pa su ga ipak izveli s terena, na kojem su trenirali baš svi igrači, svi su zdravi za derbi s Hajdukom.

"Očekujem utakmicu u oba smjera, što dosad baš i nije bio slučaj. Hajduk ima komfornu situaciju, nema što izgubiti. Više bih volio da bude 4:3 nego 1:0", kaže trener Ante Čačić koji je očekivao da će Hajduk ove sezone biti bolji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, od velikog Hajduka ostalo je samo ime.

"Istina je da sam očekivao više, ali momčad nije kontinuirano selekcionirana, česte promjene trenera nisu dobre za momčad, no mislio sam da ćemo bodovno biti izjednačeniji".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hoćete li mijenjati dres ili sako s Krasimirom Balakovom?

"Ne, ne nosimo istu veličinu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sudac je u susretu protiv Splita spasio Anasa Sharbinija, nije mu dao žuti karton zbog kojeg ne bi igrao u derbiju.

"Bio je prekršaj na centru, sudac je procijenio da nije za karton, a ja ne želim komentirati suđenje", kazao je Čačić koji se nada da će biti mnogo gledatelja iako je atmosfera u nogometu, dodao je, jako negativna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo