PODIJELJENE REAKCIJE / Navijački puk o novom treneru Dinama: 'Hvala Miško, jel' bar Janković u paketu? Sad kad krenu s pričama o filijali...'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Izazvana je prava lavina reakcija

21.8.2023.
16:39
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Sergej Jakirović novi je glavni trener Dinama, objavio je u ponedjeljak zagrebački klub na svojim službenim stranicama. Na klupi momčadi iz Maksimira zamijenit će gospodina Igora Bišćana.

Image
SLUŽBENO /

Dinamo ekspresno pronašao zamjenu za Bišćana: Jakirović napustio Rijeku i preuzima kormilo Plavih

Image
SLUŽBENO /

Dinamo ekspresno pronašao zamjenu za Bišćana: Jakirović napustio Rijeku i preuzima kormilo Plavih

Dosadašnji strateg Rijeke od ovog će ponedjeljka preuzeti kormilo prve maksimirske momčadi, a na klupi svojega novog kluba debitirat će u četvrtak, 25. kolovoza, protiv Sparte iz Praga u prvoj utakmici play-offa Europa lige, dodaje Dinamo navodeći da s novim trenerom dolazi i novi stručni stožer koji je i do sada surađivao s njim u Rijeci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova promjena trenera izazvala je i lavinu reakcija na društvenim mrežama i forumima, a mi vam donosimo neke od njih i sa Zone Dinamo, najveće forum zajednice navijača zagrebačkog giganta.

''E da, jel' bar Janković u paketu?'', ''Hvala Miško'', ''Sretno Jakiru...ali doveli su opet trenera poslušnika! On sigurno neće imati nikakve zahtjeve od uprave! Zaboravimo na pojačanja osim možda Lokomotivinog dvojca....to je nedovoljno'', samo su neke od reakcija na novo imenovanog trenera, a neki su se dotaknuli i splitskih rivala, te braće Mamić u izbjeglištvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''A sad kad krenu CrneKese, Bernard Jurišić i ostali s pričama o filijali'', komentirao je jedan navijač, a drugi je prokomentirao nešto problematičnije: ''Ovo je 1/1 dokaz da glavina struja od početka prijelaznog roka sabotira Šimića i Bišćana, gotovo sam siguran sad da to nisu bile samo priče. Cijele ove sage oko ulaznih transfera su teško moguće bez tih unutarnjih previranja.''

Jedni ga hvale zbog karaktera, drugi u to sumnjaju

Neki navijači tvrde kako je Jakir odličan izbor zbog svog karaktera, ali drugi se pitaju: ''Koliko vrijedi karakter? To je ono što je Igor imao i što je rijetkost, ali mi smo ga potjerali, jer je naš, kako bi doveli intimusa najveće lopine koju je klub imao nesreću upoznat u svojem postojanju'', komentirao je nezadovoljni navijač koji je reagirao na pitanje drugog forumaša kojeg zanima kako se sada osjećaju Riječani koji su ostali bez trenera pred teški dvomeč sa Lilleom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I tako, može se reći da je Dinamov navijački puk podijeljen oko novog stratega na klupi omiljenog im kluba. Sergej Jakirović stigao je nakon velikog preporoda Rijeke prošle sezone, ali i odličnog starta u novoj sezoni gdje je došao do play-offa Konferencijske lige, a u prvenstvu je skupio 3 pobjede i poraz od Hajduka.

Inicijalni ispit već za tri dana

Jakirović neće imati puno vremena za pripremu utakmice protiv praške Sparte koja stiže u Maksimir ovog četvrtka. Plava klupa uvijek je vruća, ali u ovim trenucima izrazito, dobar uvodni rezultat bit će od velike važnosti novom treneru Dinama, koji će već ovog vikenda igrati i protiv sada bivšeg poslodavca - Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FNC 12 iz pulske Arene ekskluzivno ćete 2. rujna moći gledati na streaming platformi Voyo.

Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo