DINAMOVI NAVIJAČI ĆE GA PAMTITI PO SREDNJEM PRSTU: / 'U Zagreb sam došao kao zvijezda, kao takav želim i otići'

Image
Foto: Screenshot

Nema nikakve sumnje da Dinamovu momčad na kraju aktualne sezone čeka velika obnova. Dio igrača će napustiti Maksimir, a među njima je sigurno i portugalski veznjak Paulo Machado (31).

3.5.2017.
16:42
Screenshot
VOYO logo

Potvrdio je to on sam u razgovoru za portugalski dnevnik Record. Odluku je donio još prije nekoliko mjeseci i u međuvremenu nije promijenio mišljenje.

'Bile su ovo dobre tri godine'

"U siječnju, nakon što sam se vratio s odmora, obavijestio sam čelnike kluba da ne želim produljiti ugovor i da ću otići na kraju sezone. To će se i dogoditi, to je moja odluka i klub ju je prihvatio. Bile su ovo dobre tri godine", poručio je Machado koji je s Dinamom osvojio dva prvenstva i dva Kupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U kojem će klubu ili ligi nastaviti karijeru, Machado još uvijek ne zna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Javilo se nekoliko klubova, ali pričekat ću još mjesec dana i o novom klubu razmišljati tek nakon finala Hrvatskog kupa. Navijači Dinama su rekli da sam došao kao zvijezda, takav želim i otići. Zato želim osvojiti Kup kako bismo svi bili sretni", poručio je Portugalac.

Image
KOGA BRIGA ZA NAVIJAČE: /

Srednji prst nije bio dovoljan za izbacivanje iz kluba

Image
KOGA BRIGA ZA NAVIJAČE: /

Srednji prst nije bio dovoljan za izbacivanje iz kluba

Machado će navijačima Dinama ipak najviše ostati u sjećanju po incidentu iz ljeta 2015. godine. U prvoj utakmici 3. pretkola Lige prvaka, u kojoj su Modri na Maksimiru odigrali 1-1 protiv norveškog Moldea, Machado je odigrao vrlo slabo zbog čega su ga navijači pri izlasku iz igre u 65. minuti 'nagradili' zvižducima. Portugalac im je odgovorio podizanjem srednjeg prsta zbog čega je, nakon što je sjeo na klupu, dobio i crveni karton, a klub ga je kasnije kaznio sa 100.000 eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'U Portugalu više cijene strance'

Machado je karijeru počeo u Portu, a prve seniorske minute mu je dao Jose Mourinho. Kasnije je igrao za Estrelu iz Amadore, Uniao Leiriju, Leixoes, francuske klubove Saint-Etienne i Toulouse te grčki Olympiakos. Povratak u Portugal u ovom ga trenutku ne zanima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne razmišljam zasad o tome. Ne toliko zbog novca koliko zbog toga što u Portugalu puno više cijene strance nego domaće igrače", zaključio je Machado.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo