Dinamove legende otvoreno stale uz Mamića!

'Razočarani smo, svi smo bez komentara koliko smo razočarani!', izjavio je Branko Gračanin, jedna od Dinamovih legendi iz slavne 1967.

8.4.2011.
16:58
VOYO logo

Na presici u Maksimiru opet je bilo zanimljivo. Legenda Dinama Branko Gračanin je u ime svoje generacije 1967. pozvao navijače Modrih da prekinu bojkot.

"Možete vi imati nešto protiv jedne osobe, ali ne smijete zbog toga bojkotirati svoj klub. Razočarani smo, svi smo bez komentara koliko smo razočarani", rekao je Gračanin objasnivši da su legende razočarane slabim odzivom publike na prethodnim susretima s kojih je prihod išao baš njima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novinarima se obratio i trener Vahid Halilhodžić te rekao da se kod nekih igrača osjeća umor jer su igrali tri utakmice u sedam dana.

"Lokomotiva će igrati s posebnim motivom, kao i svaki suparnik u HNL-u. Pokušat će nas iznenaditi, brojni igrači će imati motiv da se vrate u Dinamo i dokažu, no bio bih vrlo ljutit i razočaran kad bi se to iznenađenje i dogodilo. Neću dopustiti nikakvo opuštanje", rekao je Vaha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvrnuo se Vaha i na zdravstveno stanje Šime Vrsaljka.

"Prognoze njemačkih liječnika da će početi trenirati tri dana nakon zahvata bile su priče za malu djecu! Pa ne može se svanuti prije zore", slikovito je kazao Halilhodžić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju je hvalio Calella kako je pokazao veliki napredak, a zanimljivo, odmah je kazao kako Argentinac neće biti u konkurenciji za Lokomotivu jer je prekobrojni stranac!?

Vezani članci:

arti-201104070557006 arti-201104060349006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo