DINAMOVCI POTPISALI NOVE UGOVORE PA POSLALI PORUKU RIJEČANIMA: / 'Poginut ćemo na toj utakmici'

Image

Vezni igrač Domagoj Pavičić i mladi napadač Ivan Božić potpisali su u srijedu s Dinamom nove ugovore.

5.4.2017.
14:19
VOYO logo

Modri su tako nastavili s politikom započetom krajem veljače kada su osigurali vjernost Ante Ćorića, Davora Lovrena, Borne Sose, Filipa Benkovića, Nikole Mora, Dominika Livakoviać te Adriana Šempera.

"Potpisali smo dva nova profesionalna ugovora, Pavičić je dobro etablirani naš prvotimac, pokazao da je trenutna vrijednost i klasa. Mogu reći da u vrijeme dok sam bio šef Nogometne škole pratim njegov razvoj. Domagoj je jedan od najkvalitetnijih produkta Dinamove nogometne škole. Potpisao je ugovor do 2022. godine. Ivan Božić, u današnje vrijeme kad se kvalitetniji igrači sve teže pronalaze, centralna je špica s kvalitetnim tehničkim osobinama. Pokazao je da svojim karakterom i kvalitetom zaslužuje biti dio Dinama. Također je potpisao ugovor na pet godina, do 2022. godine. Ovo je pokazatelj da baziramo našu klupsku politiku prema našim mladim igračima", rekao je sportski direktor Romeo Jozak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potom je riječ preuzeo Pavičić.

"Nisam ni malo razmišljao o novom ugovor, ovo je moj grad, moj klub, svaka sekunda je posebna. Opravdat ću ovo svojom igrom, već na Rujevici ove subote. Što se tiče te utakmice, svi se spremamo, sigurno ćemo poginuti na toj utakmici, vjerujemo u svoje sposobnosti", poručio je veznjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Božić je dodao kako od malena navija za Dinamo i da u je drago što je dio plave obitelji.

"Zahvaljujem se Dinamu na prilici i moj je posao nastaviti dobro raditi i zabijati golove. Nadam se kako ću se uskoro vratiti, tek sam počeo trenirati i srećom glavni uzrok je riješen", kazao je napadač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Jozak je najavio i kako ovo nije kraj.

"Naravno, nećemo otkrivati naše poslove i tajne, ali primarni resurs nam je nogometna škola. Postoji bonus kao potpis ugovora sa Soudanijem, kako bi imali premoć za Ligu prvaka. Cilj je naša nogometna škola, te će potpisivanje ugovora biti sve češće i češće u našem klubu", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obojica su s Dinamom potpisali do 2022. godine.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo