Utakmica godine / Dinamovci optimistični uoči Manchester Cityja, Bjelica poručuje: 'Ne igra novac, nego srce'

Unatoč tome što ih s druge strane čeka najskuplja momčad Lige prvaka, u Manchester se, kaže, ne ide na izlet

30.9.2019.
20:05
VOYO logo

"Ne igra novac, nego srce", poručio je Nenad Bjelica uoči puta u Manchester gdje Dinamo sutra očekuje dvoboj Drugog kola Lige prvaka protiv Manchester Cityja. Najskuplja momčad Lige prvaka je favorit, ali Modri su poručili kako ne idu samo sudjelovati. 

Najteže gostovanje otkako je na klupu sjeo Nenad Bjelica. Unatoč tome što ih s druge strane čeka najskuplja momčad Lige prvaka, u Manchester se, kaže, ne ide na izlet.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Idemo uživati u utakmici"

"Mi idemo uživati u utakmici, pobijediti. Ne vrijedi: važno je sudjelovati. Hoću pobijediti, to smo vidjeli protiv Atalante i hoćemo to opet", poručio je Bjelica. 

A za puni plijen s velebnog Etihada trebat će im, kaže, savršen dan i puno sreće. Arapski milijuni nisu se štedjeli, Manchester je ove sezone ušao u povijest kao prvi klub koji je na momčad potrošio više od milijardu eura.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sigurno da će nam trebati puno srca i puno sreće, jedna utakmica skoro perfektna. Pokušati iskoristit šanse... Nadamo se da novac ne pobjeđuje. Treba tu nešto više, ja vjerujem u nas", kaže trener Dinama. 

Optimističan je Bjelica, ali je priznao da je Cityju teško pronaći slabe točke. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Morao sam ići 50 utakmica unatrag da nešto nađem jer su stvarno perfektni: ofenzivni, defanzivni, izvan stroja", govori Bjelica.

Dobra vijest je da su svi igrači spremni, a u Manchester su otputovali i Hajrović i Gojak koji su posljednja dva susreta bili na crnoj listi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi znamo da je to jedna od najboljih momčadi na svijetu, ali mi idemo po pobjedu. Ne idemo pognute glave. Mi stvarno tamo idemo odigrati što bolje, bacit se na glavu", kaže nogometaš Dinama Nikola Moro

Dinamo je dokazao da može protiv boljih od sebe

I Dino Perić vjeruje da Dinamo može. Na ruku im idu problemi koje Pep Guardiola ima u obrani. Zbog ozljede su otpali stoperi Laport i Stones. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Top ekipa, vrhunska ekipa! Mislim da će nas i oni donekle respektirati nakon utakmice protiv Atalante. Vjerujemo u sebe. Ako ispoštujemo taktičke zamisli trenera, sigurno imamo šanse", poručuje.

Utakmica godine bit će za užitak, ali tko zna, možda i za skupljanje bodova  Dinamo je već dokazao da može protiv boljih od sebe. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo