Biser dana: Evo zašto se bolje ne kladiti protiv Dinama!

Dinamovci su na Parku prinčeva u ponedjeljak poslijepodne odradili posljednji trening uoči četvrtog kola Lige prvaka protiv PSG-a.

6.11.2012.
9:39
VOYO logo

Pogotovo će to imponirati Alenu Haliloviću, koji je u Parizu s momčadi i vjerojatno se nada da će dobiti više od 200-tinjak sekundi, koliko mu je Čačić dao u okršaju s Francuzima na Maksimiru.

Dinamov 16-godišnjak ipak nije bio pretjerano impresioniran mjestom odakle je stigla bronca sa SP-a 1998., slušao je pozorno trenerove upute i izvršavao ih. Dečki su odradili lagani trening i vratili se u hotel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"PSG je veliki favorit, s njihovom kvalitetom suočili smo se u Zagrebu, nadam se i iznijeli pouku, radili smo na ispravljanju pogrešaka", izjavio je trener Čačić, a vratar Ivan Kelava bio je više nego optimističan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Budemo li mi imali svoj ludi dan, a suparnik slabiji, svašta se može dogoditi", najavio je moguću senzaciju kapetan Plavih.

Trener PSG-a Carlo Ancelotti sipao je komplimente na računa Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dinamo je u Ligi prvaka potpuno zasluženo, ušao je u nju kroz kvalifikacije i ima puno pravo biti ovdje. A to što nisu zabili gol, pa ja bih volio da ga ne zabiju ni ovdje protiv nas, meni bi to bilo u redu", kazao je Ancelotti i zaključio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nemam pojma koliko daleko može PSG u Ligi prvaka, želimo sutra pobijediti Dinamo i osigurati prolaz. A dalje, tko zna, nije nemoguća misija da odemo daleko."

Nažalost, u ponedjeljak navečer su stigle i prve loše vijesti iz Pariza. Nekoliko desetaka pripadnika Bad Blue Boysa sukobilo se u Parizu s domaćim huliganima. Bilanca je 24 privedena i jedan teško ozlijeđen hrvatski navijač. Nadajmo se da će u utorak navečer na stadionu sve biti mirnije. Prijenos utakmice možete pratiti na portalu Sportski.net od 20.45 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo