DINAMOVCI, ČUVAJTE SE: / Grci ne žele ni čuti za remi!

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
19.10.2015.
19:43
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

U utorak se na Maksimiru od 20.45 igra dvoboj momčadi koje su u dosadašnja dva kola Lige prvaka šokirale Arsenal. Dinamo je u 1. kolu pred svojim navijačima slavio s 2:1, a još je veću senzaciju priredio Olympiakos pobjedom 3:2 na Emiratesu.

"Drugačije nego protiv Bayerna i Arsenala"

"Ne mislim da smo mi favoriti. Vidjeli smo već ove sezone da je Dinamo jako dobra momčad i sigurno nam može napraviti probleme. Ali, i mi smo spremni, puni optimizma dočekujemo utakmicu", naglasio je portugalski stručnjak kojem će zbog ozljede nedostajati iskusni argentinski veznjakEsteban Cambiasso.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
DOBRA VIJEST ZA DINAMO: /

Grci doputovali u Zagreb bez najveće zvijezde

Image
DOBRA VIJEST ZA DINAMO: /

Grci doputovali u Zagreb bez najveće zvijezde

"Njegov izostanak ne može utjecati na rezultat. On je jako važan igrač, ali naša igra ne ovisi o jednom čovjeku. Mi smo momčad i tako ćemo se ponašati i u predstojećoj utakmici. Sigurno ćemo igrati drugačije nego protiv Bayerna ili Arsenala. Ali, vidjet ćemo što će se događati i kako će se odvijati igra."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Silva tvrdi da ga neodlučeni ishod u Zagrebu ne bi učinio sretnim.

"U odličnoj smo formi"

"Ne želimo remi s obzirom da u svakoj utakmici idemo na pobjedu. Sve ćemo napraviti za pobjedu, ne zanima nas jedan bod bez obzira što nam i Dinamo i Arsenal još stižu u goste do kraja natjecanja", naglasio je Silva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pun optimizma je i 27-godišnji obrambeni nogometaš Dimitris Siovas.

"U dobrom smo psihičkom stanju i dat ćemo sve od sebe za pobjedu. Remi nas ne bi zadovoljio, mi smo Olympiakos i u Zagreb smo došli pobijediti. Utakmice protiv Dinama odredit će našu sudbinu. U odličnoj smo formi i od nas se mogu očekivati još bolji rezultati," rekao je Siovas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo