Dinamovac ostao zapanjen: 'Mogao sam se srušiti!'

Dinamov branič Tomislav Barbarić je na liječničkom pregledu u Njemačkoj ustanovio da ima problema sa srcem zbog čega drugoligaš Fortuna nije htjela realizirati šestomjesečnu posudbu.

19.1.2012.
22:43
VOYO logo

Barbarić se nadao posudbi u redove vodećeg njemačkog drugoligaša, no njemački liječnici su ustanovili probleme s njegovim srcem te je Fortuna iz Düsseldorfa odustala od posla.

Dinamovac je prije desetak dana imao gripu i temperaturu, no nije se zaliječio do kraja, već je trenirao 'kao konj' što je vjerojatno bio 'okidač'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na liječničkom pregledu sam vozio bicikl, bilo je nekih problema sa srcem, ali kazali su mu liječnici da je to kod sportaša sasvim uobičajena pojava te da nema brige. Međutim, kad su stigli nalazi krvi imao sam povišene enzime koje su vezani uz bolest srca. Virus mi je napao srce. Kazali su mi liječnici da je to vrlo rijetko, ali se dogodi. Dakle, nemam nikakvu srčanu manu, nego sam jednostavno zaradio virus koji se mora izliječiti", objasnio je situaciju Barbarić u Sportskim novostima i dodao:

"Zamislite da nisam obavio te preglede u Njemačkoj? Zamislite da sam ostao trenirati u Maksimiru ili da sam otišao u Panathinaikos? Tko zna rade li u Grčkoj takve ozbiljne pretrage kao u Njemačkoj. Mogao sam se srušiti na igralištu, moglo je doći do velike nesreće. Naravno, možda ne bi bilo ništa, možda bih sve to prebolio, a da zapravo ne bih niti znao da sam imao virus koji je napao srce", zaključio je Barbarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo