DINAMOVA ZVIJEZDA IZNENADILA IZJAVAMA PRIJE VELIKE UTAKMICE: / Stao je pred novinare i objasnio im zašto ih ne voli

Image

Zanimljivo je kako se još uvijek nije navikao na pažnju medija niti voli previše komunicirati s njima

24.2.2021.
8:14
VOYO logo

Dinamo u četvrtak igra drugu utakmicu šesnaestine finala Europa lige i na svom će Maksimiru ugostiti ruski Krasnodar. U prvoj utakmici u Rusiji, dinamovci su bili bolji s 3:2 i imat će golemu prednost zbog tri gola u gostima, pa ih čak i 1:0 poraz vodu i sljedeću fazu.

No, igrači Dinama očekuju novu pobjedu i nastavak velikog pobjedničkog niza. "Oni dolaze u naš dom u naš grad. Mi ćemo se postaviti tako da od prve minute idemo zabiti gol idemo po pobjedu. Da olakašamo tih 90 minuta sebi i riješimo utakmicu u našu korist", najavio je tako utakmicu mladi veznjak Kristijan Jakić, a pridružio mu se i branič Theophile-Catherine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moramo organizirano zajedno napadati i braniti se. Moramo biti kompaktni, i koncentrirani kao prošli tjedan. Svaka utakmica je drugačija, tako da će i ova biti druga priča", nadovezao se Theophile-Caterine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jakić se sada, pola godine nakon što je došao, odlično uklapa u momčad Zorana Mamića, ali morao je proći proces prilagodbe.

"Svaki igrač kada dođe u neki klub ne uklopi se u ekipu odmah. Treba mu neki period. Mislim da sam odradio ok prvu polu sezonu i da će iduća biti još uspješnija", rekao je Jakić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Theophile je već starosjedioc za Dinamove prilike, ovdje je već tri sezone, čini se da će i ostati, ali zanimljivo je kako se još uvijek nije navikao na pažnju medija niti voli previše komunicirati s njima.

"Nisam najbolja osoba da sebe opisujem. Volim raditi i kolektivno, i individualno. Sam ne možete ništa učiniti. Hvala protivnicima na pohvalama", rekao je Theophile i pojasnio zašto ne voli medije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imam 30 godina i nastojim posao odraditi profesionalno. Ne volim medije, volim odraditi posao na terenu. Iako su mediji dio posla, nije to nešto što tražim", otkrio je Francuz.

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo