DINAMOV ŠPANJOLAC NOMINIRAN ZA PRESTIŽNU NAGRADU: / 'Znam da me čeka teška odluka o budućnosti, tko ne bi igrao s Modrićem?'

Image
Foto: Pixsell

Mladi Dinamov igrač Dani Olmo nominiran je za Uefinu nagradu 'Golden Boy'

9.9.2018.
15:17
Pixsell
VOYO logo

Mladi zvijezda Dinama i HNL-a, Dani Olmo uvršten je među 60 igrača nominiranih za nagradu Golden Boy, za najboljeg mladog igrača Europe. Riječ je o nagradi koju su dosad osvajali igrači poput Lea Messija, Kyliana Mbappea, Marija Gotzea, Isca Alarcona i Cesca Fabregasa.

Španjolac, za kojega je HOO dao zeleno svjetlo za odobrenje hrvatskog državljanstva, je razgovarao sa Sportskim novostima o svojoj budućnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Puno, jako puno mi znači nominacija za Golden Boy nagradu! To je ugledan izbor koji traje godinama i veliko je priznanje i čast pronaći svoje ime na tom popisu. To je znak da sam na pravom putu", rekao je Olmo.

'Nikad neću znati što sam propustio u Barceloni'

"Ne mogu gledati tako na takve stvari, jer nikada nećemo znati što sam propustio u Barceloni, ali ću vam reći da nisam pogriješio u odabiru. Jako sam zadovoljan svojim putem u Dinamu i ne žalim zbog svoje odluke", komentirao je pitanje o tome je li donio dobru odluku kada je 2014. napustio Barcelonu i došao u Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svako ima svoje razloge. Ne mogu nikoga osuđivati jer ne znam detalje njihovih odluka niti ih želim znati. Ponavljam, zadovoljan sam svojim odabirom", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zadovoljan sam u Dinamu. Mlad sam, a imam već dosta seniorskog iskustva i trenutno sam u idealnoj situaciji. Kada klub procjeni da je vrijeme za transfer, a ja budem zadovoljan ponuđenim, tada ćemo pričati o tome", komentirao je potencijalni odlazak iz Dinama.

"zuzetno sam ponosan na to jer svi znamo što znači sport u Hrvatskoj i po čemu je Hrvatska najpoznatija u svijetu. Laska mi činjenica da me vide kao sportaša koji može pridonijeti hrvatskom sportu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ne poznajem nikoga tko ne bi htio igrati s Modrićem'

Osjećam ponos zbog interesa da mi se državljanstvom omogući nastup za reprezentaciju Hrvatske. Pa Hrvatska je doprvak svijeta i želi me u svojim redovima! Kada stigne trenutak za odabir, znam da me čeka vrlo teška i važna odluka", komentirao je mogučnost igranja za hrvatsku reprezentaciju.

Na pitanje o tome bi li htio igrati sa Lukom Modrićem, nije dvojio sa odgovorom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Biste li vi htjeli igrati s najboljim igračem na svijetu?! Ne poznajem nikoga tko to ne bi htio", zaključio je Španjolac.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo