DINAMOV NAPADAČ KORAK OD TRANSFERA: / Predsjednik zainteresiranog kluba potvrdio ono o čemu se priča

Image

Premda to sam nogometaš ne želi potvrditi, čini se da ga samo detalji dijele od transfera

19.12.2017.
13:30
VOYO logo

Pogodak kojeg je Angelo Henriquez prošle subote postigao Cibaliji u 1-0 pobjedi zagrebačkog Dinama mogao bi biti i njegov posljednji za klub što je između redaka dao i naslutiti u nedavnom razgovoru za Sportske novosti. Ostati ili se otisnuti u nove izazove dilema je koju čileanski nogometaš još nije riješio, ali koja bi mogla biti riješena, i to vrlo brzo, u smjeru njegova napuštanja Maksimira.

Ima podršku u Dinamu

"Moja je krivulja u Dinamu išla gore-dolje. Prva je sezona za mene bila sjajna, sve mi je išlo od noge. Sljedeće sezone, nažalost, nisu bile takve. Bio sam frustriran zbog toga, bilo je ozljeda, a pred kraj ove polusezone opet je bilo dobro. Sada sam na tragu forme iz prve sezone. Osjećaji su pomiješani. Ako bih ostao u Dinamu, morao bih vidjeti kakva je situacija. Imam podršku trenera, ali bih ipak želio podrobnije znati kakvi su njegovi planovi, kakvi su klupski planovi", priznao je nogometaš koji je na direktan upit hoće li se priključiti meksičkom Atlasu, a navodno su tu pregovori otišli prilično daleko, samo poručio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Meksikanci potvrdili interes

"Ne znam. Ne mogu kazati ništa konkretno o tome ostajem li ili odlazim. Zaista moram obaviti sve razgovore s klubom. Nisam siguran što bih trebao odlučiti, to je, zapravo, jedina istina. Potpuna istina."

A da je situacija otišla prilično daleko može se shvatiti iz riječi Gustava Guzmana, predsjednika spomenutog meksičkog prvoligaša kojeg citira La Prensa Austral:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"istina je da smo zainteresirani, ali potrebno je još riješiti neke detalje. Strpljivi smo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo