DINAMOV NAPADAČ BJEŽI IZ MAKSIMIRA: / 'Nije zadovoljan u Zagrebu i vraća se kući'

Image

'Napadač Angelo Henriquez sigurno odlazi iz Dinama'.

26.6.2017.
10:35
VOYO logo

To piše čileanski El Grafico koji tvrdi kako Henriquez u sezoni 2017/18. neće biti igrač Dinama. I kako je to "gotova stvar". Henriquez se, prema njihovom pisanju, želi vratiti u pravu formu, vratiti izgubljeno samopouzdanja, a to mu u Hrvatskoj "neće biti omogućeno", prenosi Goal.com.

DINAMOV NAPADAČ SELI U ŠPANJOLSKU? ‘Više ne uživam u Hrvatskoj i nadam se skoroj promjeni’

Mogao bi se vratiti u Universidad de Chile

Čileanski novinari tvrde kako bi već sljedećih dana Henriquez mogao osvanuti u svojoj domovini. Točnije, vratiti se u Universidad de Chile u kojem bi trebao biti zamjena za Felipea Moru koji je otišao u Meksiko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Henriquez u svojoj je južnoameričkoj klupskoj karijeri osvojio Copa Sudamericanu i dva čileanska prvenstva, te, prema Čileancima, želi promijeniti sredinu. I konačno se spreman vratiti u Čile...

Novinari drugog čileanskog lista (El Mercurio) pak tvrde kako su čelnici Universidad de Chilea već službeno kontaktirali Dinamo, te zatražili jednogodišnju posudbu. A ta bi opcija svima (Dinamu, Universidad de Chileu i samom igraču) mogla biti zanimljiva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod Peteva u drugom planu

Čileanci tvrde kako bi se Henriquez ovoga puta doista mogao vratiti u Čile, ali i kako bi cijelu priču mogao "pokvariti" interes Alavesa. No, želi li se vratiti i u reprezentaciju, Universidad de Chile se čini sigurnijim izborom.

Vrijedi spomenuti kako Henriquez nije zadovoljan u Zagrebu, kod Ivajla Peteva najčešće je (velikim dijelom i zbog ozljeda) bio u drugom planu. Čileanskom nogometašu ne ide u prilog ni činjenica kako su modri skauti u ozbiljnoj potrazi za novim napadačem. Stoga, pretpostavlja se kako će Henriquez postati višak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo