PRAVI ODABIR? / Kapitalac iz Bjeličine ere Dinamove Lige prvaka potpisuje za Rijeku? Antonio Marin odbio prelazak na Kvarner

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Iskusni igrač pred dolaskom na Rujevicu?

8.8.2022.
10:36
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Ovih dana se pojavila mogućnost poslovanja na relaciji Maksimir-Kvarner, prva je propala budući da je Antonio Marin za kojeg je navodno Rijeka bila jako zainteresirana odbio mogući dolazak na Rujevicu, piše Germanijak. Čačićeva svlačionica bi mogla biti prometnija u idućim tjednima jer ima još igrača koji nemaju sigurnost da će Dinamov strateg računati na njih, prijelazni rok traje do 31. kolovoza pa će krajem mjeseca sve biti jasnije.

Image
MLADEN RAMLJAK /

Ipak ništa od naslova: Dinamovi juniori nakon pobjede nad Realom izgubili od Udinesea

Image
MLADEN RAMLJAK /

Ipak ništa od naslova: Dinamovi juniori nakon pobjede nad Realom izgubili od Udinesea

Doduše Antonio Marin je bio ozljeđen na početku sezone, sigurno da bi dobio poneku minutu ili utakmicu više da je bio spreman. Budući da je Marin odbio Rijeku izvjesno je kako sebe ne vidi na još nekoj posudbi, sigurno bi htio dobiti pravu priliku u Dinamu. On je naime već dobio priliku kada je Modre vodio Nenad Bjelica, tada se odlučio otići na posudbu u Monzu što mu je iz ove perspektive bila greška.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad uzmemo u obzir da je Menalo igrač koji je skoro zadnji Čačićev izbor na krilu, a uvijek donese nešto s klupe, moguće je da Marin na kraju ode negdje u inozemstvo iako moramo spomenuti da je iza njega odlična sezona u dresu Šibenika. Tijekom svakog prijelaznog roka se spominju neki odlasci kapitalaca: Oršića, Ivanušeca, Petkovića, no izgledno je da do toga neće doći pa bi Marin imao manje prostora i minutaže u samom napadu. Počele su priče da bi put Rujevice mogao Emir Dilaver, on je bio glavni igrač Dinamove obrane u Bjeličinoj eri Lige Prvaka, saznaje Germanijak.

Ušao je u zadnju godinu ugovora s Modrima, a po povratku u Zagreb nije bio previše korišten pa ako i bude neke ponude vrlo je moguće da ovaj iskusni centralni branič preseli na Kvarner. Ta priča je još uvijek samo glasina, no postavlja se pitanje može li Rijeka platiti njegov ugovor?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo