DINAMOV EUROPSKI SUPARNIK OSTAO BEZ TRENERA: / Dugo mu se tresla stolica, a onda mu je jedan poraz presudio

Image
Foto: AFP

Trener Dinamovog europskog rivala lošu formu svoje momčadi platio je otkazom

29.10.2018.
9:14
AFP
VOYO logo

Od početka sezone mu se opasno tresla stolica, nakon poraza od Dinama bio je jednom nogom van kluba, a sada je došla i službena potvrda da su Phillipu Cocuu dani na mjestu trenera Fenerbahčea odbrojani.

Turski velikan dugo se nalazi u rezultatskoj krizi, a zbog iste je profitirala i modra momčad koja ih je porazila s teški 4-1 odmah na otvaranju Europa lige. Otkaz je dobio jučer nakon što je upisao jedan od najgorih ulazak u sezonu u 111 godina dugoj klupskoj povijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dugo mu se tresla stolica

Momčad je preuzeo u lipnju, a u tome periodu su uspjeli potonuti skroz do 15. mjesta na ligaškoj tablici, samo jedno mjesto iznad zone ispadanja, a ni u Europa ligi ne stoje kako su očekivali jer zaostaju čak 5 bodova za prvoplasiranim Dinamom, a Trnava koja je na trećem mjestu puše im za vratom na samo jednom bodu razmaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klub je objavio prekid suradnje s Nizozemcem nakon što domaćeg 3-1 poraza od Anakaragucu, čak petog poraza u deset dosad odigranih utakmica. Prije Fenera Cocu je trenirao PSV s kojim je ostvario primjetne rezultate osvojivši u pet godina čak tri titule prvaka lige, ali čini se da mu uspjeh u Turskoj jednostavno nije bio suđen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo