DINAMO ZBOG OGROMNOG INTERESA OTVORIO DODATNI SEKTOR: / Ovoliko se ulaznica još može kupiti za današnju utakmicu

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Klub donio odluku da će za prodaju biti otvoren sektor broj 6 na tribini Sjever dolje

28.8.2018.
12:44
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Veliki interes vlada za večerašnju utakmicu Dinama i Young Boysa. Hrvatski prvak je na svojoj službenoj internetskoj stranici objavio da je u prodaju pušten dodatni kontingent karata za večerašnju uzvratnu utakmicu play-offa Lige prvaka.

ULAZNICE ZA UTAKMICU GODINE NA CRNO PRODAJU SE PO BEZOBRAZNO VISOKOJ CIJENI: Eto posla i za policiju

Klub donio odluku da će za prodaju biti otvoren sektor broj 6 na Sjeveru

"Zbog iznimnog velikog interesa navijača Dinama za utakmicu play-offa Lige prvaka Dinamo - Young Boys, klub je donio odluku da će za prodaju biti otvoren sektor broj 6 na tribini Sjever dolje koji je do sada na utakmicama bio zatvoren zbog sigurnosnih razloga. Kapacitet sektora je 650 mjesta, a ulaznice po cijeni od 50 kuna u prodaji su na Ticket pointu. Klub će javnost obavijestiti putem službene web stranice čim ulaznice budu rasprodane. Prilikom kupovine ulaznica potrebno je predočiti važeći osobni dokument jer su sve ulaznice personalizirane", stoji u službenom priopćenju kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tribina jug namijenjena gostujućim navijačima

Također, Dinamo je objasnio situaciju s južnom tribinom...

"Nastavno na brojne upite za ulaznice za južnu tribinu - tribina jug je namijenjena gostujućim navijačima na kojoj će prema informacijama BSC Young Boys biti do 500 njihovih navijača ultrasa. S obzirom na to i s obzirom na striktnu politiku UEFA-e o odvajanju domaćih i gostujućih, navijača nismo u mogućnosti donijeti odluku o otvaranju dijela tribine jug za navijače Dinama, iz sigurnosnih i organizacijskih razloga. U budućnosti ćemo razmotriri tehnička rješenja pomoću kojih ćemo 5% kapaciteta stadiona imati odvojena za gostujuće navijače, da bismo sve preostalo mogli staviti na raspolaganje domaćim navijačima", stoji na web stranici Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo i Young Boysi igraju utakmicu od 21.00.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo