DINAMO UZDRMAN NAKON SLAVENA: / 'U Tbilisiju nas čeka teška utakmica, domaćin može iznenaditi'

Image

Dinamo sutra igra uzvratnu utakmicu 3. pretkola Lige prvaka, u Tbilisi je momčad Zlatka Kranjčara donijela dva gola prednosti (2:0) iz prve utakmice.

1.8.2016.
19:11
VOYO logo

"Rezultat iz Zagreba trebamo nekako staviti na stranu i krenuti u utakmicu kao da je 0:0. Svjestan sam da taj rezultat može biti motivirajući za domaću ekipu" rekao je Dinamov trener Zlatko Kranjčar na konferenciji za novinare dan uoči dvoboja s Dinamo Tbilisijem.

'Gruzijci mogu iznenaditi'

"Ono što su Gruzijci pokazali u Zagrebu zaslužuje respekt. Pokazali su vrijednost, dobro su kontrolirali igru i stvorili šanse. Mi ne smijemo biti previše opušteni, ne smijemo misliti da je sve već napravljeno u prvoj utakmici, da smo prošli dalje. Dinamo Tbilisi može iznenaditi .Čeka nas teška utakmica, ali vjerujem da prolazimo dalje", dodao je Kranjčar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamov trener nije želio otkriti momčad za Tbilisi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Machado se ozlijedio i neće biti s nama. Još su neki ozlijeđeni, ali mogli bi biti na raspolaganju za ovu utakmicu. No, ne mogu vam otkriti s kojom momčadi ćemo igrati i koju ćemo taktiku primijeniti", kazao je Kranjčar.

Protiv Slavena odmarali petoricu

Dinamo je prošlog vikenda izvukao sretan remi sa Slavenom Belupom (1:1), plavima je prijetio prvi poraz u Maksimiru nakon šest godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
LUDNICA NA MAKSIMIRU: /

Mamić s tribine gledao kako se Dinamo spašava od sramotnog poraza u posljednjoj minuti

Image
LUDNICA NA MAKSIMIRU: /

Mamić s tribine gledao kako se Dinamo spašava od sramotnog poraza u posljednjoj minuti

"U toj smo utakmici odmorili neke igrače za uzvrat u Tbilisiju. Očekivali smo pobjedu koju nismo ostvarili, ali napominjem da smo odmarali petoricu igrača za ovaj sutrašnji dvoboj", zaključio je Kranjčar.

Josip Pivarić očekuje težak ispit kod gruzijske momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Očekuje nas ratnička utakmica, domaćin će napraviti sve da preokrene rezultat. Vidjeli smo u prvoj utakmici koliko naš suparnik može biti opasan, dobro smo se spremili kroz tjedan dana. Vjerujem da ćemo se plasirati u play-off", kazao je Pivarić.

Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo