Primitivizam u Maksimiru: Kruno Jurčić isključen! Suca vrijeđao i Kelava!

Derbi kola domaćeg prvenstva igrao se na Maksimiru. Dvoboj Dinama i Lokomotive (2:1) je pogledala šačica gledatelja i zamalo vidjela pravu senzaciju.

17.5.2013.
21:56
VOYO logo

Lokomotiva je bila 'domaćin' na ovoj utakmici i oni su poveli u trećoj minuti. Goran Zakarić izveo slobodan udarac s desne strane, obrana Dinama je loše reagirala i Ante Puljić je pogodio za 1:0. Rezultat se nije mijenjao do sredine nastavka.

U 69. minuti Dinamo je izjednačio. Zvonko Pamić je upisao prvijenac za Modre, neobranjivo je pogodio s 25 metara, a uskoro je i zbog prigovora isključen Dinamov trener Krunoslav Jurčić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, njegovi igrači mogu i bez njega, Sammir je riješio utakmicu. Pokupio je loptu na centru, sjurio se prema golu, te kao i Pamić, s nekih 25 metara lijepo zabio.

Kako piše Jutarnji list, sudac Fran Jović je tijekom nastavka nakratko smirio Dinamovog trenera rečenicom 'Nisam ti ja balavac da se dereš ne mene', ali Jurčić nije dugo još izdržao na klupi, dok je bujicu uvreda na sučev račun nakon jednog prekršaja iznio i Ivan Kelava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo