DINAMO SVE VIŠE KASKA ZA ZAHUKTALIM RIJEČANIMA: / 'Ne sjećam se kad smo bili u takvom minusu. Bit će teško'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Dinamov kapetan Domagoj Antolić odigrao je nevjerojatnu utakmicu protiv Hajduka u 11. kolu domaće lige. Derbi je završen bez pogodaka, a najveći je broj prilika imao upravo Antolić.

2.10.2016.
20:43
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Neobično je bilo vidjeti Antolića u takvoj situaciji budući da je dosad igrao puno defenzivnije u veznom redu. No, novi trener Ivajlo Petev ga je pomaknuo prema naprijed, a to je rezultiralo s pet velikih prilika kapetana Modrih.

Image
VJEČNI HRVATSKI DERBI BEZ GOLOVA! /

Dvije stative i nevjerojatna serija promašaja Dinamova kapetana

Image
VJEČNI HRVATSKI DERBI BEZ GOLOVA! /

Dvije stative i nevjerojatna serija promašaja Dinamova kapetana

'Derbi kao pokazatelj'

"Igrao sam ofenzivno kao nekad u Lokomotivi i našao se u puno prilika. Zadovoljan sam svojom igrom, odgovara mi ta pozicija. Nadam se da će mi se svi ovi promašaji negdje vratiti. Radili smo dosta na taktici zadnjih dana, novi trener nam je pokušao prenijeti neke ideje, a mislim da je i uspio jer smo odigrali jednu od najboljih utakmica ove sezone", istaknuo je Antolić nakon dvoboja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Dinamo je nakon 11 kola na trećem mjestu, a zaostatak za vodećom Rijekom je narastao na velikih šest bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne sjećam se kad smo bili u takvom minusu. Bit će teško, ali ova utakmica nam mora biti pokazatelj kako dalje", zaključio je Antolić.

'Bio je ovo moj dan'

Prvo Hajdukovo ime u nedjeljnom je derbiju bio vratar Lovre Kalinić koji je obranio sve pokušaje Dinama. A one koje nije, zaustavila je vratnica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio je to moj dan, uspio sam ukrotiti svaki njihov udarac, što na Poljudu nije bio slučaj (0-4, op. a.). To je tako, ili imaš svoj dan ili ga nemaš, ja sam ga danas imao. No, to je zasluga cijele momčadi koja je dala maksimum i na kraju je 0-0 realan ishod. Došli smo ovdje u odličnoj formi, postigli smo ranije velik broj golova i napunili se samopouzdanjem. Ranije nismo u Maksimir dolazili u takvom izdanju", istaknuo je Kalinić.

Hajduk na četvrtommjestu za prvoplasiranim Riječanima zaostaje osam bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Idemo iz kola u kolo. Cilj nam je u svakoj utakmici osvojiti tri boda i tako se pripremamo", zaključila je Hajdukova 'jedinica'.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo