VIDEO: / Slaven Bilić slavi novu zvijezdu, a Dinamo može samo žaliti

U tijeku su dvoboji 3. pretkola Lige prvaka. Nakon što je BATE Borisov izbacio Debrecen i odgurnuo Dinamo od statusa nositelja.

6.8.2014.
20:41
VOYO logo

U ostalim utakmicama 3. pretkola. Ciparski APOEL lagano je nadigrao HJK s 2:0, a rumunjska Steaua Aktobea s 2:1 i tako su još više odmaknuli Dinamo od lakšeg suparnika u playoffu za Ligu prvaka. Činilo se tada još da Dinamo će lagano do 4. pretkola.

I tada su vjerojatno mnogi samo gledali kako Dinamu su trebala dva kiksa nositelja prvaka, ali u prve tri utakmice, favoriti će odradili posao bez pogreške. Nije bilo sreće na narednoj šansi, Salzburg je već u prvom poluvremenu okrenuo sraz protiv Karabakha i poveo s 2:0. Red Bull je tako nadoknadio gol minusa (2:1) i uništio sve nade hrvatskom prvaku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/c1CIDZ9k2g4

Iznenađenje napravila je Legia iz Varšave, nakon 4:1 u Poljskoj, deklasirali su Škote i u Glasgowu (2:0), a dodatna pomoć je stigla od Malmoa, Šveđani su iznenadili češku Spartu s 2:0 i nadoknadili minus dva (4:2) iz prve utakmice. Svi preduvijeti su bili tu, ali uzalud.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, u ostalim utakmicama, Slaven Bilić bez problema je došao do 4. pretkola. Njegov Besiktas nakon 2:1 u Rotterdamu, slavio je nad Feyenoordom s 3:1 u Istanbulu. Trostruki strijelac je veliko pojačanje Turaka iz Chelseaja - Demba Ba.

Spomenimo i veliki povratak Partizana u Beogradu nakon 0:0 u Razgradu. Gosti su poveli s 0:2, ali do poluvremena su domaćini izjednačili, no do potpunog preokreta nisu stigli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ZENIT - AEL Limassol 3:0 (3:1 ukupni rezultat) APOEL - HJK Helsinki 2:0 (4:2) Šerif - SLOVAN Bratislava 0:0 (1:2) MALMO - Sparta Prag 2:0 (4:4) BEŠIKTAŠ - Feyenoord 3:1 (5:2) STEAUA - Aktobe 2:1 (4:3) FC KOBENHAVN - Dnjipro 2:0 (2:0) RB SALZBURG - Karabakh 2:0 (4:3) Celtic - LEGIA 0:2 (1:6) Partizan - LUDOGOREC 2:2 (2:2)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo