Katastrofa u samo tri minute: Dinamo 'demolirao' Zadar!

U 25. kolu hrvatskog prvenstva Dinamo je u Maksimiru rutinski protiv Zadra slavio s 5:0. Pogotke za Modre postigli su Krstanović, Šimunović, Beqiraj, Ademi i Pivarić.

30.3.2013.
18:59
VOYO logo

Iako se trener Jurčić pribojavao ovog dvoboja jer je po njegovim riječima momčad bila iscijeđena nakon reprezentativnih nastupa, ali i načeta ozljedama i kartonima, Modri nogometaši bez većih su problema došli do nove pobjede.

Umjesto Šimunića i Jedvaja, na maksimirski je travnjak istrčao dvojac Addy - Šimunović, Ibaneza je zamijenio Pivarić, Halilović je utrčao umjesto Brozovića, a u vrhu napada umjesto ozlijeđenog Čopa uskočio je Krstanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I, bio je to pun pogodak. Već u prvoj minuti Dinamo je poveo. Tomečak je ubacio s desne strane, sam se na pet metara našao Krstanović u bez problema poslao loptu u mrežu. Još je jednom Modri napadač imao priliku zatresti mrežu. U 17. minuti nakon ubačaja Sammira njegov je udarac završio pored vrata.

Zadra kao da nije bilo nigdje, a slijedom toga stigao je i drugi pogodak. Korner je izveo Sammir, najviši u skoku bio Šimunović, koji je glavom zabio svoj prvijenac u dresu hrvatskog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku prva ozbiljnija situacija dogodila se u 65. minuti, dubinsku loptu na pet metara dobio je Krstanović ali je pucao ravno u vratara Gluića.

Koliko je utakmica zapravo bila jednosmjerna najbolje pokazuje podatak da je Zadar najveću priliku imao u 80. minuti kada je Mršić odapeo iz slobodnjaka, a njegov je udarac zaustavio Modri zid. Dvije minute poslije u strijelce se mogao upisati i Sammir, no njegov udarac s desetak metara prohujao je pored vratnice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A onda je tri minute prije kraja započela katastrofa gostiju. Prvo je u 87. minuti na 3:0 povisio Beqiraj, potom je u 90. zabio i Ademi, a točku na i stavio je Pivarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo