DINAMO SE USPIO RIJEŠITI JEDNOG OD NAJVEĆIH PROMAŠAJA: / Zarađuje suludo visoku plaću, Mamić ga je otpisao, ali uspio je naći klub

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Došao kao riješenje za poziciju lijevog beka i dali su mu oko 700 tisuća eura godišnje plaće

4.9.2020.
8:50
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Iako se mislilo da će zaglibiti s njim do isteka ugovora, u Dinamu su ipak pronašli način kako se riješiti bivšeg švicarskog reprezentativca i svakako jednog od najskupljih promašaja Francoisa Moubandjea.

Moubandje je došao kao riješenje za poziciju lijevog beka, dali su mu oko 700 tisuća eura godišnje plaće, a ovaj je na kraju ispao teško razočaranje. Niti Nenad Bjelica, niti Igor Jovićević, a sada niti Zoran Mamić nisu bili zadovoljni njegovim kvalitetama i kod svih je otpisan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Hrvatski Telekom Prva liga, 03. kolo, GNK Dinamo - HNK Gorica. Francois Moubandje. Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Međutim, Dinamo je izgleda uspio pronaći rješenje i posudit će Moubandjea turskom Alanyasporu, klubu s kojim su uspješno poslovali oko Juniora Fernandesa. Fernandes je također prvo išao na posudbu u Tursku i onda su ga otkupili. Nije poznato je li turski klub preuzeo punu Moubandjeovu plaću na sebe ili dio, ali u svakom slučaju Dinamo se barem privremeno riješio jednog od najvećih promašaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo