DINAMO SE POHVALIO: / Doveli su novo pojačanje! Pogledajte ga u akciji!

Image

Dinamo ima novog igrača na desnom boku, s hrvatskim prvakom ugovor je potpisao slovenski reprezentativac Petar Stojanović.

5.1.2016.
20:19
VOYO logo

"Prije svega bih se želio puno zahvaliti Mariboru i svima tamo koji su mi omogućili da danas budem ovdje i potpišem za Dinamo. Jako sam sretan i ponosan što sam došao u Dinamo koji posljednjih desetak godina dominira i ostvaruje odlične rezultate. Znam što se ovdje očekuje, momčad je odlična i vjerujem u sebe te sam uvjeren da ću s Dinamom u godinama koje dolaze nastaviti s osvajanjem trofeja i odličnim rezultatima", objavila je Dinamova službena stranica izjave Stojanovića, koji u Dinamo dolazi s 20 godina i kao najmlađi debitant za prvu momčad Maribora i slovensku reprezentaciju.

Iako mlad već je nekoliko sezona u kadru prve momčadi, dao je veliki doprinos u osvajanju naslova prvaka Slovenije kao i igrao u Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Već dulje vrijeme pratimo Petra i znamo koje su mu kvalitete. Mlad je, ima tek 20 godina, ali i iskustvo igranja na visokom nivou u Mariboru, reprezentaciji i Ligi prvaka tako da smo uvjereni kako je pravo rješenje za naš desni bok. Naravno, još ima mjesta za napredak i sigurni smo da će kada se malo navikne na novi klub i grad i općenito okolinu biti samo sve bolji", kazao je trener Dinama Zoran Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi dinamovac se nakon potpisa ugovora vratio kući, a u Zagreb se vraća 11. siječnja kada s novom momčadi počinje pripreme za nastavak sezone. Njegov dolazak ujedno znači da će klub napustiti Ivo Pinto, prema posljednjim izvještajima iz Engleske, Norwich će za njega Dinamu platiti 2.2 milijuna funti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo