Moraju pričekati / Dinamo se nadao velikom novcu, ali za sada od toga ništa! Talentirani veznjak prelazi u Njemačku

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

To se neće dogoditi, jer je u bundesligaša stigao na posudbu s mogućnošću otkupa. Inače s Birminghamom ima ugovor još dvije godine te ako se berlinski klub odluči ne otkupiti njegov ugovor Modri mogu naći u situaciji da ostanu praznih džepova

5.7.2022.
22:19
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Ivan Šunjić, bivši nogometaš Dinama kojeg su mnogi vidjeli kao nasljednika Arijana Ademija, prešao je iz Birminghama u Herthu. Šunjić je nakon dolaska iz Lokomotive, procvat u Dinamovom dresu doživio pod Nenadom Bjelice te su ga Modri unovčili za čak osam milijuna eura.

Iako je to sasvim solidna svota, mnogi su navijači smatrali da je zagrebački klub mogao zaraditi i više. Ljubitelje kluba s Maksimira je začudila činjenica da je tako potentan mladi igrač prodan u klub koji se pati u drugom rangu engleskog nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
OTVARANJE SEZONE /

Dinamo objavio kad kreće prodaja ulaznica za Superkup i po kojim cijenama

Image
OTVARANJE SEZONE /

Dinamo objavio kad kreće prodaja ulaznica za Superkup i po kojim cijenama

Postotak će ipak pričekati

Ipak, Šunjić je u tri godine odigrao više od 130 utakmica te je sasvim solidnim predstavama u prilično lošem klubu došao na metu njemačke Herthu. Dinamo je u ugovor kojim je veznjak prodan u Englesku ugradio i postotak od čak 30 posto prilikom budućeg transfera te su se nadali da će ovog ljeta napuniti blagajnu.

No to se neće dogoditi, jer je u bundesligaša stigao na posudbu s mogućnošću otkupa. Inače s Birminghamom ima ugovor još dvije godine te ako se berlinski klub odluči ne otkupiti njegov ugovor Modri mogu naći u situaciji da ostanu praznih džepova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šunjić trenutno vrijedi četiri milijuna eura, a u Herthi ga čeka slična situacija kao i u Birminghamu. Naime, njegov novi klub je prošle godine zamalo ispao iz lige te su teškom mukom uspjeli osigurati opstanak u elitnom rangu kroz doigravanje gdje su porazili HSV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo