Dinamo se konačno raspucao!

Konačno se i Dinamo raspištoljio! Modri su u Kranjčevićevoj, pred oko 2000 gledatelja svladali Lučko 4:0.

10.3.2012.
17:57
VOYO logo

Iako se domaćin držao vrlo dobro prvih pola sata (kad je Dinamo uputio prvi udarac u okvir gola!), presjekao ih je fantastičan pogodak Jerka Leke u 35. minuti, kad je Dinamov veznjak primio jednu loptu na 25 metara i skinuo paučinu s gornjeg lijevog kuta.

Nakon toga vodstvo povećava Fatos Beqiraj, koji u 42. minuti prihvaća jednu dubinsku loptu Milana Badelja, oslobađa se čuvara, obilazi vratar Lučkog Željka Kovačića i šalje loptu u praznu mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modri su povećali vodstvo protiv mlađeg brata Lučkog na 3:0, nakon što je Jerko Leko iskoristio najstrožu kaznu dosuđenu u 58. minuti nakon prekršaja nad Ante Rukavinom.

Novo povećanje vodstva Dinamu je, opet iz kaznenog udarca, u 85. minuti donio Ivan Krstanović na kojemu je i bio prekršaj za najstrožu kaznu, a to je ujedno bio i zadnji pogodak na utakmici. Istra 1961 nastavila je s odličnim igrama u proljetnom nastavku sezone. Momčad Igora Pamića slavila je pobjedu 2:0 na gostovanju kod čvrste i neugodne Lokomotive te se s nova tri boda primakla bliže ugodnoj sredini tablice. Pogotke za žuto-zelene postigli su Goran Roce u 15. te Stipe Bačelić-Grgić iz kaznenog udarca u 59. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Varaždin je, pak, minutu prije isteka 90. minute držao vodstvo 2:1 i potencijalnu treću pobjedu u sezoni, no onda je Zagreb čudesno u samo dvije minute preokrenuo rezultat i pobijedio 3:2! Tvorci preokreta bili su Hrvoje Štrok u prvoj minuti sudačke nadoknade i Lovro Medić u trećoj minuti sudačke nadoknade. Prije toga, Varaždinci su dvaput bili u vodstvu - za 1:0 zabio je Dominik Glavina u 36., a nakon izjednačenja pjesnika preko Marina Oršulića u 38., domaćini su opet poveli zahvaljujući Luki Brleniću koji se u strijelce upisao u 77. minuti. No, bilo je to, pokazalo se, nedovoljno za sva tri boda.

Sličan je rasplet bio i u Zadru. Domaćini su nakon pogotka Intera (Tomislav Šarić u 44. minuti s 11 metara) bili u rezultatskom zaostatku do samoga finiša, a onda je prvo Hrvoje Tokić u 86. zabio za 1:1, a zatim i Luka Begonja u 89. minuti za potpuni preokret i pobjedu Zadrana nad gostima iz Zaprešića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Karlovcu su domaći Karlovac i Slaven Belupo odigrali 0:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo