Mamić šokirao Lokomotivu!

4.6.2013.
9:40
VOYO logo

Dinamo je prvi, Lokomotiva druga u hrvatskom prvenstvu. Za sve one koji su zamišljali scenarij u kojem Lokosi neke daleke sezone prestignu starijeg brata na ljestvici, a vjerujemo da je takvih malo unatoč mladosti i kvaliteti momčadi s Kajzerice, iz Maksimira je stigao hladan tuš.

Suprotno najavama i nadanjima u Lokomotivi, Dinamo će 'mlađoj sestrici' ovoga ljeta uzeti trojicu najboljih igrača – Matu Maleša, kapetana Domagoja Antolića i drugog strijelca cijele lige Andreja Kramarića. Neke će kupiti, neke vratiti s posudbe, ali ostaje dojam da će se na Kajzerici i dalje 'uzgajati' igrači za Dinamo, kao da se radi o drugoj momčadi istog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Od Lokomotive kupujemo Matu Maleša! Dakle, iz Lokosa uzimamo trojicu, slijedi kupnja Domagoja Antolića, te povratak Andreja Kramarića, koji je bio na posudbi", poručio je kratko izvršni predsjednik Dinama.

Ovo se zasigurno neće svidjeti treneru Lokomotive Tomislavu Ivkoviću, koji je posljednjih tjedana ponavljao da će njegova momčad sigurno ostati na okupu. Međutim, želje 'satelita' s Kajzerice su jedno, a Mamićevi planovi u stvaranju novih igrača za prodaju i dobru zaradu nešto sasvim drugo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvršni predsjednik je više nego jasan u provođenju svojih planova. S obzirom da je u kratkom vremenu doveo tri strana pojačanja, vrijeme je za prodaju onih mladih i perspektivnih igrača koji se mogu prodati. Trenutno je u toj kategoriji Šime Vrsaljko.

22-godišnji desni bek je na posudbi u Lokomotivi bio pola sezone, 2009./2010., da bi, kao sada Kramarić, bio 'povučen' u Dinamo. Tri godine poslije, Mamić za njega, po pričama iz maksimirskih kuloara, traži šest milijuna eura odštete. Zainteresiran je Bayer iz Leverkusena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da, istina je da Bayer iz Leverkusena želi dovesti Šimu Vrsaljka. Njihov direktor bio je i kod nas u Maksimiru i ponudio je pet milijuna eura, mi smo to odbili. Što će biti dalje, vidjet ćemo", potvrdio je Mamić za Sportske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo