PRVE REAKCIJE DINAMOVACA / Krznar objasnio što je pošlo po zlu u Beču: 'To mi je neobjašnjivo...'

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Dinamo je upisao svoj drugi poraz u Europskoj ligi ove sezone

21.10.2021.
20:47
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

U susretu 3. kola H skupine Europske lige Dinamo je na gostovanju u Beču pred 22.300 gledatelja izgubio od Rapida sa 1:2 upisavši drugi poraz u skupini.

Nakon što je natjecanje u skupini otvorio domaćim porazom od West Hama (0:2), a potom u drugom kolu pružio sjajnu predstavu ostvarivši uvjerljivu pobjedu protiv Genka (3:0), Dinamo je na gostovanju u Beču ponovo razočarao upisavši poraz kojim je ugrozio borbu za jednu od prve dvije pozicije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Golove za Rapid, kojem je ovo prva pobjeda, zabili su Marco Grull (9') i Maxmillian Hofmann (34'), dok je strijelac za "Modre" bio Mislav Oršić (24').

Image
NEKAKO GA PROŠVERCALI /

Zdravko Mamić 'osvanuo' među Bad Blue Boysima na utakmici Rapida i Dinama u Beču

Image
NEKAKO GA PROŠVERCALI /

Zdravko Mamić 'osvanuo' među Bad Blue Boysima na utakmici Rapida i Dinama u Beču

'Moramo bolje u Zagrebu'

Trener Dinama Damir Krznar progovorio je za Arenu Sport nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne možemo biti zadovoljni, ključne su bile druge lopte koje nismo mogli uzeti, neobjašnjiva nervoza u napadu, zabijali sm se u zid i tu nas je Rapid ugrožavao, puno nerezonskih pasova i puno žurbe. To je neobjašnjivo. Morali smo mijenjati, bez obzira na formaciju, vezni red nam nije bio pravi. Petković nije mogao udarati loptu glavom i morali smo ga izvaditi iz igre. Martin Baturina je igrač koji može napraviti višak u sredini, ali uklopio se sivilo momčadi, Tolić također nije donio ono što smo tražili. za dva tjedna moramo puno bolje."

Osvrnuo se i suđenje Ukrajinke Katerina Monzul.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne volim tražiti alibije u trećim stranama. Sutkinja je radila posao najbolje što je mogla, u nekim trenucima je griješila, da li više na našu štetu ili protivnika, to je nebitno. Ono što je bitno, mi smo bili lošiji nego sutkinja. Nepotrebno smo bili nervozni, sami smo si uzeli zadnjih sedam, osam minuta igre nervoznim reakcijama preka sutkinji i igračima," kazao je Krznar kasnije na konferenciji za medije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mislav Oršić je nakon utakmice rekao:

"Teško je reći nešto pametno, Nismo danas bili pravi i Rapid je zasluženo pobijedio. Puno smo griješili u sredini i unosili su nam nervozu rekontrama. Dinamo može pobijediti u Zsgrebu. Ovo nije bio naš najbolji dan, moramo biti jači u glavama i dati sto posto u Zagrebu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rapid je bio bolj protivnik, zabili su dva gola. Nakon toga su stali u dva bloka i mi ih nismo uspjeli probiti. Zahvalio bi se navijačima, igali smo kao kod kuće," kazao je Stefan Ristovski.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo