PRVE REAKCIJE DINAMOVACA / Krznar 'skinuo kapu' igračima Dinama: 'Petko me molio da izađe iz igre, no stisnuo je zube i izdržao do kraja'

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Luka Ivanušec prvi je stao pred mikrofon Arena Sporta. Inače, ovo je bila njegova stota utakmica za Dinamo

4.11.2021.
22:55
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Zagrebački Dinamo upisao je novu pobjedu u Europskoj ligi. Dinamo je slavio kod kuće protiv Rapida iz Beča rezultatom 3:1.

Golove za Dinamo zabili su Josip Šutalo, Bruno Petković i Komnen Andrić, dok je za Rapid Beč zabio Knasmullner.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
TRADICIJA BUNTA /

Bad Blue Boys priredili spektakl: Pogledajte veličanstvene kadrove, ovo je za naježiti se

Image
TRADICIJA BUNTA /

Bad Blue Boys priredili spektakl: Pogledajte veličanstvene kadrove, ovo je za naježiti se

Luka Ivanušec prvi je stao pred mikrofon Arena Sporta. Inače, ovo je bila njegova stota utakmica za Dinamo.

"Drago mi je da je ovaj moj stoti nastup obilježen pobjedom. No ništa još nije gotovo, imamo još dvije teške utakmice i pokušat ćemo ih odraditi kao ovu utakmicu danas", rekao je Ivanušec.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komnen Andrić: "Imali smo samo loš dan u Beču. Znamo koliku mi imamo kvalitetu i jako sam sretan zbog ove timske pobjede. Ne želim pričati o golovima, želim nastaviti raditi kao i dosad. Želim da budemo momčad i da momčad izbaci nekog igrača, Sretan sam što sam zabio gol, ali to nije tako bitno. Htio bih još čestitati navijačima Dinama rođendan, ali i predsjedniku kluba. Ovu pobjedu posvećujemo njima."

Krznar nahvalio igrače

Josip Šutalo: "Nismo očeivali takav ulazak, loše smo ušli u utakmicu, ali smo se vratili na pravi put, zasluženo smo na kraju pobijedili. Odradili smo utakmicu na visokom nivou i ovako moramo dalje. Presretan sam zbog gola i zbog tri boda. Idemo utakmicu po utakmicu, ovo nam je put za dalje, ovako moramo nastaviti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Damir Krznar: "Čestitam igračima na energiji i na taktičkim zahtjevima. Plan je ispunjen, pobjeda je bila vrlo sigurna, trebalo je to ovoj momčadi. Kapa do poda svakom pojedincu. Veseli nas forma Andrića koji je puno patio dok nije dobio šansu, a sad ju koristi obilato.

Petko je danas herojski odigrao cijelu utakmicu. Tražio je zamjenu, ali je na kraju ipak rekao da će izdržati. Šutalo, također, iskoristio je minutažu na najbolji mogući način, zaslužio je sve. Zvučat će čudno, ali ovim neriješenim rezultatom Genka, mi moramo ići na pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samim špekulacijama da je bio remi, mi bismo mogli ići na bod, ali Dinamo nikad ne ide na bod, tako da će nam lakše biti sad pripremiti utakmicu. Za kraj, hvala navijačima na predivnoj atmosferi, prenijeli su nam pozitivnu atmosferu, čestitam rođendan njima i našem predsjedniku."

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo