NISU ZADOVOLJNI IGROM / Dinamo putuje u Norvešku nakon ludnice u Maksimiru, ali navijači su bijesni: 'Sramotno je kako igramo, prati nas sreća'

Image

Dinamo je izborio play-off Lige prvaka gdje će igrati protiv Boldo/Glimta

9.8.2022.
22:23
VOYO logo

Večeras je Dinamo na Maksimiru izborio play-off Lige prvaka gdje će igrati protiv norveškog Boldo/Glimta. Modri su do play-offa stigli nakon spektakla u Zagrebu, spektakl u kojem smo vidjeli šest golova, tri kaznena udarca, tri crvena kartona za nogometaše Ludogoreca.

Image
FINA CIFRA /

Nakon spektakla na Maksimiru, Dinamu će 'kapnuti' fina nagrada: Evo koliko su Modri zaradili prolaskom Ludogoreca

Image
FINA CIFRA /

Nakon spektakla na Maksimiru, Dinamu će 'kapnuti' fina nagrada: Evo koliko su Modri zaradili prolaskom Ludogoreca

No, Bugari su i nakon isključenja igrali dobro, pritiskali su, a na kraju i postigli i dva pogotka. Dinamo je 2-1 prednost ostvarenu u prvom dvoboju prije tjedan dana u Bugarskoj dodatno "podebljao" golovima Josipa Drmića (12), Mislava Oršića (27-11m, 44) i Brune Petkovića (85 - 11m), no Kiril Despodov (45+4, 49-11m) je sa svoja dva gola unio dašak nervoze u drugo poluvrijeme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zabrinulo je to mnoge navijače Dinama koji su pratili utakmicu. Kako su si Modri mogli dozvoliti da ih nadigrava momčad koja je ostala bez tri igrača?

Nisu zadovoljni

Iako su prošli dalje, pobjeda Dinama nije oduševila navijače aktualnog prvaka Hrvatske, već, dapače, potpuno suprotno. Na Facebook stranici Dinama žestoko su se obrušili na igru njihovih mezimaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

"Sramotno kako Dinamo igra. Ova utakmica je pokazala da nije stvar umora bokte pitaj čega nego pristupa. Čačić ako je iole kakav takav trener i drži do sebe postrojit će igrače i održat im bukvicu", "Prvo poluvrijeme top, u drugom čim je "stručnjak" krenuo mijenjat živa katastrofa, pa ljudi nas stisnuli bili s 2 igrača manje", "I dalje sam mišljenja da nemamo igru, prati nas dosta sreće. Ovoj ekipi treba bolji trener!", "Gadljivo, navijam za Dinamo, ali su mi se drugo poluvrijeme zgadili, što se tiče suca sve čisto kartoni svi cisti i zasluženi", "Hvala Bogu prošli smo Ludogorec, ali opet je to jalova igra. Svaku utakmicu igra druga ekipa, ne daju se prilike igračima kao Tolić da igra, forsira se Petković. Sramota da se uz tri isključena igrača nije moglo dati gol iz igre! Čačiću vrijeme je da odes. Ako bude ovako ne piše nam se dobro s Norvežanima", samo su neki od komentara ljutitih navijača.

No, ima onih kojima je ipak najvažnija pobjeda zagrebačke momčadi i prolazak dalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Koja luda utakmicaaaaaa ???????�dečki čestitke čestitke dalje eee daljeeee!!! Prvo poluvrijeme odlično, drugo ne. Važna je pobjedaaaaa", "Čestitke Dinamo ? luda utakmica! Bravo Oršić ? i sramota za kvazi navijače koji nakon svake utakmice samo pljuju i sramote svoj klub", "Bravo Dinamo Zagreb pobjeda je tu i prolaz u Play off Lige Prvaka sada idemo proći BodaGlimt i ajmo Dinamo".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo