VRIJEME JE ZA RASTANAK / Dinamo pušta jednog od najplaćenijih igrača bez odštete? Igrat će u jakoj ligi, ali borit će se za opstanak

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Jedan je od najplaćenijih igrača u klubu i zarađuje oko 600 tisuća eura

29.12.2021.
11:57
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Prije dvije godine u Dinamo je iz francuskog prvoligaša Toulousea stigao švicarski reprezentativac, Francois Moubandje i trebao je biti veliko pojačanje. Tadašnji trener Nenad Bjelica kazao je tada kako mu je Moubandje velika želja i kako su dugo radili na njegovoj akviziciji.

Međutim, Moubandje je na kraju ispao jedan od najvećih promašaja Dinama posljednjih godina. Odigrao je svega 24 utakmice, a prošlu je sezonu odradio na posudbi u turskom Alanyasporu, gdje je igrao fantastično. Dinamo ga je zatim vratio u klub, ali on se početkom sezone opet nije uspio nametnuti kod Damira Krznara i na koncu ga klub nije niti prijavio za utakmice Europa lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Odlazi bez odštete?

U HNL-u je ove sezone odigrao samo tri utakmice i sada kada je Dinamo doveo još jednog lijevog beka, Petra Bočkaja, gotovo je sigurno da Švicarac više neće dobivati prilike.

E sada, kako pišu pojedini turski mediji, Dinamo bi se u sljedećim danima mogao riješiti Moubandjea, koji je ugovorom vezan za klub do kraja sezone. Podsjetimo, Moubandje je jedan od najplaćenijih igrača u klubu i zarađuje oko 600 tisuća eura, a Turci pišu kako bi se transfer u Goztepe trebao realizirati u sljedećih nekoliko dana. Moubandje mora odraditi liječnički pregled i potpisati ugovor i moći će se pridružiti predzadnjoj momčadi turske prve lige. Dinamo u ovom poslu, navodno, neće zaraditi ništa, ali će se barem riješiti Moubandjeova ugovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo